Reklama

Reklama

Sils Maria

  • Francúzsko Sils Maria (viac)
Trailer 3

VOD (1)

Očarujúca a stále atraktívna štyridsiatnička Maria Enders je na vrchole svojej hereckej kariéry, ktorú pred dvadsiatimi rokmi odštartovala stvárnením provokatívnej a nezabudnuteľnej postavy Sigrid v oceňovanej lesbickej dráme. Práve prijala ponuku zahrať si v súčasnom remaku tohto slávneho filmu, avšak tentoraz sa má zhostiť úlohy staršej Heleny, ktorú Sigrid zvedie a doženie až k samovražde. Maria so svojou asistentkou odchádza do Sils Marie, odľahlej oblasti švajčiarskych Álp, aby sa nerušene pripravovala na svoju náročnú úlohu. A rola Sigrid na druhej strane pripadla ľahkovážnej mladej hollywoodskej hviezdičke, vyžívajúcej sa v alkoholových škandáloch. Maria sa tak na rozdiel od pôvodného filmu nachádza na druhej strane zrkadla, tvárou v tvár očarujúcej dievčine, ktorá je v podstate znepokojujúcim odrazom jej samotnej. (Film Europe)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3
Trailer 3
D: angličtina T: čeština
02:15
Trailer 2
Trailer 2
D: francúzština T: čeština
01:51
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: francúzština
01:49

Súvisiace novinky

Přehlídka Crème de la Crème II

Přehlídka Crème de la Crème II

12.05.2015

Druhý ročník přehlídky francouzských filmů Crème de la Crème se uskuteční od 13. do 17. 5. v pražských kinech Lucerna, Evald a Mat a poprvé vstoupí do regionů. Do kin za nevšedními zážitky mohou… (viac)

Be2Can: unikátní přehlídka festivalových filmů

Be2Can: unikátní přehlídka festivalových filmů

30.09.2014

Berlín, Benátky, Cannes – tři prestižní mezinárodní filmové festivaly, které každoročně přináší divákům to nejzajímavější ze současné filmové tvorby. Společnost Film Europe Media Company přinese… (viac)

Reklama

Reklama