Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prvá láska je nezabudnuteľná. Pripomína jazdu na horskej dráhe, kedy človeka ovládajú sily, proti ktorým je bezmocný. Davidovi a Jade sa práve toto stalo. Podľa slávneho rovnomenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrvná romanca, ktorá vám pripomenie alebo ukáže, aké mocné a magické je obdobie prvej zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) sú spolužiaci, čerství absolventi strednej školy, ale to je to jediné, čo ich spája. Jade vyrastala v prepychu so starostlivými rodičmi, ktorí jej nalinkovali kariéru lekárky. David má za sebou jeden drobný stret so zákonom, pracuje s otcom v jeho autodielni a na budúcnosť radšej nemyslí. Keď medzi nimi pri náhodnom stretnutí preskočí mohutná iskra, nepozerajú sa napravo ani naľavo a s nasadenými ružovými okuliarmi kráčajú v ústrety šťastnej spoločnej budúcnosti. Neuvedomujú si pritom, že existujú ľudia, ktorí im ich vzťah neprajú a urobia všetko preto, aby ho zničili. Hovorí sa, že láska hory prenáša, ale sú veci, s ktorými si poradiť nedokáže. (TV Markíza)

(viac)

Videá (18)

Trailer 2

Recenzie (162)

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Chtěla jsem něco na "volnou chvíli" - něco oddychového a chci jen říct, že toto to splnilo a ještě mě to i více než jsem si myslela - překvapilo. Je to hezké - je to něčím hodně silné a poutavé v té myšlence první lásky. Té zamilovanosti. Té touhy. Té novosti. Myslím si, že plno lidí si vzpomene na tu svoji první lásku. Film má zajímavé "výkyvy" a vtahovalo mě to do děje víc a víc. Zároveň to má moc hezký soundtrack. ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

Dokonce i v rámci dané kategorie překvapivě sterilní a nezajímavý film, ve kterém jsem ani jednomu z těch dvou jeho city příliš nevěřil. Vše jede podle té nejotřepanější šablony, ze které ani nesnaží uhnout stranou. Což by nutně nemuselo vadit, pokud by film nabízel něco jiného jako kompenzaci. Sympatickou dvojici, humor, dobře napsané dialogy, zajímavou filmařinu, nějaké echo, které by probudilo něco z mých vlastních vzpomínek na první nebo třeba i druhou lásku, netradiční úhel pohledu, třeba víc skrz ono stigma rodinné tragédie, prostě cokoli. Bohužel tu nic takového není a jedinou zajímavou a dobře zahranou figurou zůstává Bruce Greenwood jako otec, jehož motivace je logická, pochopitelná, a u něhož jediného lze vypozorovat nějaké uvěřitelnější emoce a reakce, byť ne vždy ty správné. ()

Reklama

michald99 

všetky recenzie používateľa

Tak 1. hvězdička je určitě za Gabriellu Wilde, která byla to hlavní pozitivum, které přebíjelo naprosto nesympatického hlavního herce, který mě otravoval celý film a tím zajistit tomuhle filmu o hvězdičku méně. 2. hvězdička bude asi za mentálně chromého otce, jehož robotická konstrukce byla nepochybně útočit na všechny boyfriendy své dcery. A 3. hvězdička bude za hudbu, který alespoň hezky pasovala ke scénám, i když je scénář zničil. ()

mata77 

všetky recenzie používateľa

Miera naivity je tu tak vysoká, že prevyšuje úplne všetko, ešte aj tú ich krásnu, romantickú a nekonečnú lásku. Alex Pettyfer hrá nevýrazne a bez vášne, navyše má otrasný účes, ktorý ho urobil ešte starším. Gabriella Wilde je peknučká, zdá sa mi ale, že je to skôr divadelná herečka. Herecky, ale aj režijne, je film dosť odfláknutý. Dej je nuda, naordinovaná po celú dobu. V prvej polovici filmu som mala dokonca pocit, že pozerám videoklip. Ale nezachránil by to ani dejový zvrat, lebo filmu celkovo chýba iskra, náboj, uveriteľnosť a emocionálna hĺbka. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $20miliónovTržby USA $23,438,250Tržby Celosvetovo $34,718,173Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,267,722Tržby za predaj DVD v USA $3,951,131║ romantický schématický cejdak o nezlomnom zlom tatkovi, ktorý nedá dcéru chudobe ani za nič, nuž nič nové pod slnkom ale aspoň to úplne neotrávi /50%/ ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama