Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prvá láska je nezabudnuteľná. Pripomína jazdu na horskej dráhe, kedy človeka ovládajú sily, proti ktorým je bezmocný. Davidovi a Jade sa práve toto stalo. Podľa slávneho rovnomenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrvná romanca, ktorá vám pripomenie alebo ukáže, aké mocné a magické je obdobie prvej zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) sú spolužiaci, čerství absolventi strednej školy, ale to je to jediné, čo ich spája. Jade vyrastala v prepychu so starostlivými rodičmi, ktorí jej nalinkovali kariéru lekárky. David má za sebou jeden drobný stret so zákonom, pracuje s otcom v jeho autodielni a na budúcnosť radšej nemyslí. Keď medzi nimi pri náhodnom stretnutí preskočí mohutná iskra, nepozerajú sa napravo ani naľavo a s nasadenými ružovými okuliarmi kráčajú v ústrety šťastnej spoločnej budúcnosti. Neuvedomujú si pritom, že existujú ľudia, ktorí im ich vzťah neprajú a urobia všetko preto, aby ho zničili. Hovorí sa, že láska hory prenáša, ale sú veci, s ktorými si poradiť nedokáže. (TV Markíza)

(viac)

Videá (18)

Trailer 2

Recenzie (162)

neo250 

všetky recenzie používateľa

Pekný príbeh dvoch mladých ľudí ktorí sa do seba zamilujú a svoju lásku chcú dokázať aj pred dcérym otcom, ktorý vo svojej dcére uprednostňuje kariéru namiesto lásky. Popri hlavnom deji, sa vo filme odohrávajú aj menšie zápletky ktoré viac menej ostanú nepovšimnuté, čo je asi škoda, pretože filmu to mohlo dať úplne iný nádych. Aj ked autori asi chceli viac dať do povedomia začínajúcu lásku dvoch ľudí. Filmu dávam max 60% ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Takže ako, už aj toto je remake ? Nech je, podla hodnotenia to vyzerá, že táto nekonečná láska dopadla lepšia ako ta predošlá. Možno dopadla lepšie, ale žiadna výhra to teda aj tak nie je. Po príbehovej stránke tento film doslova nepridá nič na vrch a presne kopíruje všetko videné. Aj keď je to predvídateľné a príbeh nemá čím zaujať, za to herecké obsadenie je fajn, postavy tiež nenudia a zrežírované to tiež nieje najhoršie. Nenudil som sa pri tom a dá sa to v pohode dopozerať, len škoda, že všetko sme už videli a príbeh a ani postavy ničím neprekvapia. V rámci žánru fajn film na jedno pozretie. 65% - 3* ()

Reklama

ChrisBa 

všetky recenzie používateľa

Nerád dávam nejakému filmu takéto nízke hodnotenie, ale tento si to bohužiaľ zaslúži.. je mi jasné, že v romantickom filme bude tona klišé...je mi jasné, že to niekedy musí byť aj "sladké".. ale toto bol film, kde mi bolo trápne snáď pri každej scéne.. je neuveriteľne vidieť, že scenár a réžia boli pod taktovkou ženy.. aby chlapec tesne po maturite už na druhom rande rozprával otcovi svojej priateľky aký je on zamilovaný, ako je preňho láska nadovšetko a nič viac k životu nepotrebuje... ako poučuje otca o tom, čo je láska.. sorry, takto sa správajú chlapi len v najtajnejších snoch naivných žien.. toto sa fakt nedalo.. ()

michald99 

všetky recenzie používateľa

Tak 1. hvězdička je určitě za Gabriellu Wilde, která byla to hlavní pozitivum, které přebíjelo naprosto nesympatického hlavního herce, který mě otravoval celý film a tím zajistit tomuhle filmu o hvězdičku méně. 2. hvězdička bude asi za mentálně chromého otce, jehož robotická konstrukce byla nepochybně útočit na všechny boyfriendy své dcery. A 3. hvězdička bude za hudbu, který alespoň hezky pasovala ke scénám, i když je scénář zničil. ()

sarkareifova 

všetky recenzie používateľa

Snad nejlepší romantický film co jsem viděla za poslední dva roky. Ano sice je to dost ohrané téma. Chudý kluk, bohatá holka, zamilují se, rodiče jim to nepřejí, stejně se scházejí, ona zahodí životní šanci v podobě stáže u fakt čupr doktorky a to jejího tatíka fakt naštve. I když jsem tohle viděla už ve stovce podobných filmů, tak tohle mě uchvátilo nejvíc. Jade mi sice ze začátku připadala malinko postižená, ale nakonec se dala dohromady. Dějová zápletka sice není nijak propracovaná, ale nejsou zde nudné pasáže nebo místa, která by se musely přetáčet. Za mě je to skvělý film co se tohoto žánru týče :D ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama