Reklama

Reklama

Novomanželia Zach a Samanta McCallovci (Allison Millerová, Zach Gilford) zažijú počas medových týždňov niekoľko tajomných udalostí. Už onedlho sa musia vyrovnať s neplánovaným tehotenstvom. Zach, ktorý všetko nakrúca na video pre budúce generácie, si v správaní svojej ženy všimne podivné maličkosti, ktoré obaja spočiatku pripisujú stresu, ale čoskoro je zrejmé, že znepokojujúce premeny Samanthinho tela i duše majú oveľa zlovestnejší pôvod. (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (5)

  • Uvedenie filmu do kín sprevádzala marketingová kampaň, kedy sa po uliciach New Yorku pohyboval detský kočík ovládaný na diaľku, v ktorom bolo ukryté mechanické dieťa s hrôzostrašným výzorom, akoby ho posadol diabol. Z detského kočíka sa ozýval plač a hneď ako okoloidúci nazreli do kočíka, dieťa sa rýchlo posadilo a spustilo rev, niekedy dokonca striekalo tekutinu - zvratky. Video na portáli YouTube, kde dieťa straší okoloidúcich, malo len za 2 dni 20 miliónov zhliadnutí. (xpantherx)
  • Tvůrci k filmu přistupovali raději jako k mixu děsivého thrilleru a znepokojivé romance než k hororu. (Hal_Moore)
  • Během natáčení scén v kostele se několikrát přerušilo natáčení - kvůli tornádu, požáru a výpadku proudu. (Hal_Moore)
  • Natáčení začalo v březnu 2013 pěti dny v Dominikánské republice a poté v New Orleans. (koval45)
  • Ve filmu je řeč o antikristu, který je představován jako démon, což je ale nesprávně ztotožnění. Podle Bible je Antikrist nepřítel a odpůrce Boha a Ježíše Krista. (vimanzen)

Reklama

Reklama