Reklama

Reklama

Čierne vlajky

(seriál)
  • Česko Pod černou vlajkou (viac)
Trailer 1
USA, (2014–2017), 35 h 12 min (Minutáž: 49–65 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrajú:

Toby Stephens, Luke Arnold, Clara Paget, Mark Ryan, Hakeem Kae-Kazim, Jessica Parker Kennedy, Patrick Lyster, Langley Kirkwood, Jeremy Crutchley, Tom Hopper (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(38)

Píše se rok 1715 a nad piráty se začíná pomalu smrákat. Světové mocnosti jim vyhlašují  absolutní válku, protože ohrožují prosperitu zámořského obchodu. Obávaný bukanýr, kapitán Flint, přibírá do své posádky mladého nováčka Johna Silvera a společně se vydávají na výpravu za obřím pokladem, který by mohl zachránit upadající pirátskou základnu… (TV Prima)

(viac)

Recenzie používateľa Montcalm k tomuto seriálu (5)

Čierne vlajky (2014) 

Ak mám hodnotiť seriál ako celok, tak je to taký lepší priemer. Žiaľ mnoho dielov ma nudilo, liezla mi neskutočne na nervy hlavne ženská trojka Barlow, Eleanor Guthrie a Mex. Seriál by som zosekal tak na dve série, vypustil pasáže s nudnými kecami a prílišným filozofovaním a sústredil dej viac na akciu. ()

Season 1 (2014) (S01) 

Prvá séria zatiaľ priemerná. Žiaľ miestami dosť nudné a ukecané. Rozbehlo sa to až niekde v polovici série. Odhlianúc od pasáží so slečnou Guthrie, ktorá sa za každú cenu snaží byť drsná hoci vyznieva skôr trápne, nudné pasáže s pani Barlow, zázračné zmŕtvychvstanie kde sa dotyčný dokázal vyhrabať z vlastného hrobu aj napriek tomu, že ho do neho hodili dolu tvárou atď... je to miestami aj celkom dobré. Uvidíme ako sa rozbehne ďalšia séria. ()

Season 2 (2015) (S02) 

Tak druhá séria sa ku koncu konečne rozbehla. Zo začiatku to bola nuda, kým koniec prvej série vcelku dobre vyeskaloval, čakal som podobné tempo hneď od začiatku druhej série, no žiaľ zo začiatku to bola opäť trochu nuda. Avšak posledné dva diely sľubujú zaujímavé dobrodružstvo. Hlavne konečne zmizla Miranda Barlow a snáď čoskoro aj Eleanor Guthrie. A konečne mi začína byť vcelku sympatický aj John Silver. ()

Season 3 (2016) (S03) 

Škoda, že tretia séria nezačala v podobnom tempe ako skončila druhá no skĺzla opäť do voľného rozvláčneho tempa. Čakal by som od seriálu o pirátoch viac dynamiky, námorných bitiek, lodí a mora a nie toľko zdĺhavých dialógov. ()

Season 4 (2017) (S04) 

aj štvrtá séria tak ako ostatné strieda nudné diely, plné zbytočných kecov pri ktorých som skoro zaspával s dielmi kde sa konečne niečo deje. Dosť ma zarazil záver, prišlo mi to také narýchlo a nasilu ukončené. Nečakal som ani z ďaleka takéto finále. ()

Súvisiace novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (viac)

David Slade se ujal piráta Malkoviche

David Slade se ujal piráta Malkoviche

14.08.2013

Začátkem příštího roku uvidíme na obrazovkách velký pirátský souboj. Stanice Starz nahradí Spartaka seriálem Black Sails z produkce Michaela Baye o mladších letech Flinta a Silvera ze slavného… (viac)

Neil Marshall a další bitva o Západozemí

Neil Marshall a další bitva o Západozemí

09.07.2013

Pokud nás tvůrci čím dál sledovanější Hry o trůny něčím rozčilují, určitě je to vyhýbání se velkým bitevním scénám. Když už ale náhodou k nějaké akci dojde, stojí to za to. I proto byla epizoda… (viac)

Reklama

Reklama