Reklama

Reklama

Elipsa

(študentský film)
  • USA Ellipse
všetky plagáty

Recenzie (4)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Neviem, čo boli povinné prvky a povinná téma, no často mám pocit, že ak niečomu určíte prílišné a nezmyselné hranice, tak to dopadne zle a tu to tak dopadlo. Dvakrát do filmu výrazne zasiahlo auto a dvakrát zle. Medzistupeň s krížovkou bol nevhodný, Marianková tentokrát zabila prekvapenie a od jej filmu Fontána to bolo slabšie. Chápem, že chceli ukázať, že niekedy by bolo lepšie, keby sa dvaja nestreli, či nezamilovali, no aj tak si myslím, že skôr mohli vyzdvihnúť prínosy lásky, ale chápem, čo tým chceli našinci povedať, no nebolo to nič nové v použitom motíve a ako celok sa mi to nepáčilo. Ak by som sa na to pozeral povrchne, tak by som mohol povedať, že skvelé a aj ten sprvoti vtip o vajci, ktorý nakoniec vtipom nebol, bol dobrý, no celé to na mňa pôsobí rozhádzane. Preto sa divím, že s týmto išli na nejakú súťaž. ()

Reklama

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Vzhľadom na tému a povinné prvky ktoré museli tvorcovia dodržať ( vzhľadom na súťaž, pre ktorú bol tento filmík robený), je film nápaditý, originálny a pritom obyčajne normálny ako život sám. ()

Zaujímavosti (1)

  • Tento krátky film vznikol v rámci súťaže 24h Film Racing 2013. Maximálna metráž bola 3 minúty 30 sekúnd pre samotný film (bez úvodných a záverečných titulkov). Podieľali sa na ňom študenti prvého ročníka VŠMU. Film bol realizovaný (vymyslený, natočený, postprodukovaný a zaslaný) do 24 hodín od spustenia súťaže. Téma (Time travel), props (vajce) a akcia (pokrčenie papiera) boli povinné pre každý tím. Elipsa postúpila z vyše 200 tímov do TOP 24-ky filmov a 17. augusta 2013 bola premietaná v New Yorku, kde sa rozhodovalo o víťazovi. Elipsa bola jediná snímka, ktorá zastupovala Slovensko v súťaži. (DaviD3141)

Reklama

Reklama