Reklama

Reklama

Píše sa rok 1988. Kat (Shailene Woodley) hrajú zo slúchadiel jej walkmana sladké tóny "Cocteau Twins", má sedemnásť a začína si uvedomovať bujnenie hormónov vo svojom tele. Je jediným dieťaťom svojich rodičov, ktorí navonok predstierajú, že v ich manželstve je všetko v poriadku. Avšak jedného dňa sa chod rodiny zmení po tom, ako Katina matka Eve (Eva Green) náhle a bez stopy zmizne, rovnako ako Katino panenstvo s chlapcom od susedov, Philom Hillmanom (Shiloh Fernandez). Ako plynie čas, Kat pomaly prichádza do konfrontácie s viacerými teóriami o matkinom zmiznutí a začína si uvedomovať, aký veľký vplyv na ňu mala... (sochoking)

(viac)

Videá (6)

Trailer
Trailer
D: angličtina T: čeština
02:06

Súvisiace novinky

Filmy roku dle TOP uživatelů ČSFD.cz

Filmy roku dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2014

Mezi za oceánem nejlépe hodnocenými filmy roku 2014 je hodně těch menších, nezávislých, které k nám ještě nedorazily - Inherent Vice, Birdman, Slídil, Whiplash, Hon na lišku, Kód Enigmy nebo Teorie… (viac)

Eva Green znovu u Burtona

Eva Green znovu u Burtona

29.07.2014

Francouzská herečka Eva Green letos dráždí diváky hned v pěti projektech: V mysteriózním seriálu Penny Dreadful, v akčňáku 300: Vzestup říše, ve westernu Salvation, v dramatu White Bird in a Blizzard… (viac)

Reklama

Reklama