Reklama

Reklama

Lego príbeh: Batman

  • Česko Lego: Batman (viac)
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Slávnostný večierok na počesť čerstvého držiteľa titulu Muž roka Gotham City, milionára Brucea Waynea, sa zmení na dokonalý chaos v momente, keď sa naň dostaví vyšinutý klaun Joker – a spolu s ním celá plejáda ďalších nezvaných hostí, vrátane hádankára Riddlera, mačacej krásky Catwoman a dvojtvárneho Two-Facea. Ideálna príležitosť na to, aby do akcie vyštartoval temný rytier, zloduchom poriadne naložil a dostal ich za mreže. Nanešťastie je tu ešte jeden kriminálnik, ktorému sa darí nebudiť príliš veľkú pozornosť, čo ho robí ešte nebezpečnejším – je ním najhorúcejší kandidát na prezidenta v nadchádzajúcich voľbách Lex Luthor. Ten totiž disponuje tajnou zbraňou, ktorá môže mocenské pomery v Gothame zmeniť raz a navždy. Je ňou takzvaný Dekonštuktor, ktorý poháňa kryptonit! A keďže vražedná aliancia medzi Lexom Luthorom a Jokerom nebezpečne vychýli pomyselné vážky v prospech Zla, netrvá dlho a Dobro, reprezentované Batmanom a Robinom, posilnia spriatelení superhrdinovia. Nuž a aby Superman, Wonder Woman, Green Lantern a kompletná Liga spravodlivých ochránili nevinných a zachránili Gotham City riskujú úplne všetko. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (62)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Když jsem do tohohle šel, naprosto nepolíbený jakýmikoli jinými Lego snímky, myslel jsem si, že je to jen ptákovina, kterou nemyslí tvůrci schválně. Ukázalo se, že ji schválně skutečně moc nemyslí, protože se mimo jiné jedná o velmi zdařilou parodii. A to je na tomhle snímku to nejlepší. Nebere superhrdiny až tak vážně a některé vtipy - třeba ten ve výtahu - jsou opravdu dokonalé. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Prekvapivo uletené a parodujúce, ale aj poctivé. Skvelý mix Burtona, Nolana i Schumachera, ktorý dokonalo funguje. A ani to vlastne nie je sólo Batmanovka - úlohu tu zohráva (okrem Robina) aj Superman a Liga spravodlivých. Zápletka príjemne jednoduchá, akcia pompézna, kopa vedľajších postavičiek potešujúca. Hlášky a vtipy častokrát neskutočne odrovnávajúce. Keby neexistovali SUPERMAN: DOOMSDAY a BATMAN VS. RED HOOD, išlo by o najlepší DC animák... ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Animák Lego Movie ma presvedčil o tom, že Lego animácia môže fungovať aj na filmovom plátne. Pre fanúšikov Batmana, DC komiksu a lego určite povinná jazda. Poteší nie len animácia, postavy a akcia, ale aj humor a soundtrack(ktorý sa mimochodom nahrával v Bratislave). Zbesilá akčná jazda od začiatku dokonca, ktorá letí do cieľa rýchlejšie ako Superman. Škoda, bral by som aj viac, takto je to len príjemná hodinka strávená s nahlaškovanými hrdinami DC komiksu. 80% - 4* ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

Náš pětiletý syn si to pouští pořád dokola, takže jestli je film mířen na tuto věkovou skupinu, má to dobrý. Mně osobně nikdy LEGO nepřišlo nijak úžasné, natož aby se krkolomnou animací s těmi kostkami dělaly filmy. Ale jinak děj docela ujde, je tu pár hlášek, namyšlený Batman a Superman ve spoďárech, který Batmanovi zachrání kejhák, koukat se na to dá. Jen ty "transformers" efekty si mohli odpustit. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,902,911 //počet predaných kusov 90,026Tržby za predaj DVD v USA $3,486,794 //počet predaných kusov 216,510║ tak toto ma prekvapilo, som myslel že to bude vatový žváchanec ale nakoniec ide o podarenú bžundu, ktorá má čosi do seba, graficky, príbehovo vydarený úlet, plný tých najtrefnejších gagov, plus vydarená akcia, oddychovka ako sa patrí /80%/ ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (2)

  • O hudbu k filmu sa zaslúžil aj Bratislavský symfonický orchester. (MikaelSVK)
  • Film je založen na videohře "Lego Batman 2: DC Superheroes". Většina scén se pak inspirovala přímo hrou. (TwoFace)

Reklama

Reklama