Reklama

Reklama

Tentoraz si začali s nesprávnym chlapom! Po únosu vnuka berie drsný policajt Frank "Bullet" Marasco spravodlivosť do vlastných rúk.
Policajt Frank Marasco zatkne muža z gangu Kaneovcov, ktorého následne odsúdia na trest smrti. Aby zabránili poprave svojho parťáka, gangstri Carlito a Manual Kaneovci unesú dcéru kalifornského guvernéra Johnsona a tiež Frankovho vnuka Maria. To ale netušia, s kým sa zahrávajú. Drsný policajt Frank Marasco zvaný Bullet sa rozhnevá, vezme spravodlivosť do vlastných rúk a rozhodne sa obe deti zachrániť všetkými prostriedkami. A keď sa raz Frank pre niečo rozhodne, neradno sa mu stavať do cesty... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (52)

Figu 

všetky recenzie používateľa

Velice jednoduchý akčňák s laciným příběhem přirozeným pro Seagalovi a Van Dammovi novinky. O to zde ani moc nejde. Jde především o to, obdivovat Treja a jeho neúnavné životní tempo, kterým se snaží snad vyrovnat Slyovi či Neesonovi a celkem mu to i jde. Je tam spousty akce bez nápadu a řekl bych i dost směšných dialogů, jenže já do akčního filmu moc myšlenku nevyžaduju, ovšem když je, tak je to báječné. Trejo je Mačeta, jako Střelu si ho určitě nikdy nevybavím. 50% ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Dannyho Treja mám rád, ale poslední dobou získávám pocit, že se z vyjímkou Machete kde září nejen on, ale i kvalita filmu upisuje kdejaký sračce jenom aby měl další zářez na pažbě. Nevím osobně jestli je to tím, že chce soutěžit o rekord v počtu natočených filmů nebo prostě za každý podobný kousek shrábne odpovídající kapesné, takže se mu to dostatečně vyplatí a na kvalitu se přitom kašle, ale je to škoda tenhle hustej týpek by měl určitě na víc než se producírovat v podobných amatérštinách jako tato. Škoda 1* jen za něj.20% ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Je to strašne jednoduché, béčkové a hlúpe ale nemôžem si pomôcť, ja som sa bavil kráľovsky. Dostal som presne to čo som chcel. Výplachový, priamočiary akčňák s Dannym Trejom v hlavnej úlohe, kde vidíme klasický dej ako policajt pátra po unesenom členovi rodiny. Vrcholom scenáristickej kreativity bolo, že Trejo nepátra po synovi, ale vzhľadom na to že má 70ku na krku scenáristi usúdili, že bude uveriteľnejšie keď bude pátrať po vnukovi. Takže dej absolútne predvídateľný a jednoduchý. Čo sa týka hercov, tak Trejo hrá svojho typického drsňáka a väčšinu filmu sa buď nasrane ksichtí alebo niekoho mláti. Čiže poloha v ktorej ho majú jeho fanúšikovia najradšej. Okrem toho že tu v 70ke postrieľa a pobije asi 20 ľudí, tak vypustí aj zopár hlášok(pobavili najmä odkaz na Machetu alebo scéna vypočúvania prostitútky vo vani). Záporáci v podobe Johnathana Banksa a toho maniaka s páskou cez oko tiež ušli a bavili ma. Ostatní herci sú dosť chabí, ale aj tak nikto z nich väčší priestor nedostal čiže to je vo výsledku jedno. Prestrelky lacné, ale pozerateľné, ak strávite že pozeráte béčko a nie kinofilm. Bitiek je celkom dosť a majú jednoduchú choreografiu prispôsobenú Trejovmu pohybu a veku. Ďalším plusom bolo, že sa film nebral príliš vážne. V rámci možností béčkového filmu zbúchaného za 3 milióny si myslím že to ani nemohlo dopadnúť oveľa lepšie. Viac podobných filmov a hlavne viac podobných filmov s Dannym Trejom v hlavnej úlohe. Objektívne 3*, ale subjektívne si bez výčitiek jednu * prihodím 75% ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Ultrabéčko se vším, co k němu patří. Takže s hromadou neherců a postavami, co se chovají naprosto idiotsky. Ale Danny Trejo jako policejní děda válí a i když ty pohyby už jsou trošku stařecký a v bitkách působí hodně těžkopádně, pořád se na to dobře dívá. Myslím, že Sly by pro něj už měl najít nějakou tu roli nebo aspoň roličku v Expendables. 50% ()

insurgentes 

všetky recenzie používateľa

Danny Trejo je zvláštním typem akčního hrdiny, který se za to obrovské panděro vůbec nestydí, naopak, hrdě ho staví na obdiv. Díky tomu ale musejí být akční scény ne zrychlené, jako v jiných filmech, ale zpomalené, protože by to Trejo při své nemotornosti jinak prostě fyzicky nezvládnul. Tak si vychutnáme i pár pomalu letících kulek a jejich plesknutí o protivníkovu hruď. Tam, kde je postava zlouna v hierarchii trochu výše, může dojít i ke schování vyčuhujícího ksichtu dotyčného záporňáka před kulkou na rohem. Je vidět, že s tím, jak se mexická menšina pomalu stává ve státech většinou, už bílé potřebujeme maximálně na role podřadných dealerů a zbabělých guvernérů. Za pár let už ani to. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama