Reklama

Reklama

Epizódy(2)

Obsahy(1)

Na ostrove Shetland (Douglas Henshall) dochádza k vražde staršej pani, na pozemku ktorej bolo objavené historické nálezisko. Prípadu sa ujíma prezieravý detektív Jimmi Perez, no toho skôr ako stihne prípad vyšetriť, prekvapí ďalšia mŕtvola. (*CARNIFEX*)

Recenzie (4)

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Po první sérii spíše klasičtější, nijak inovativní britská detektivka. Ale místo krásné. Uvidíme, zda další případy budou výraznější. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nádherné prostredie v kombinácii so severským počasím, dodáva samotnému deju tu správnu, pochmúrnu atmosféru. Príbeh ako taký, síce nie je nijak extra pútavo podaný, že by bol divák vďaka napätiu primontovaný k fotelke, no je dostatočne realisticky odprezentovaný, čo už v dnešnej dobe ani z ďaleka nie je pravidlom. Ľahký nadpriemer. ()

jedna_vrana 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pochmúrne, tmavé, vetrom ošľahané, rozbúreným oceánom omývané, ale tajomné a krásne, zelené ostrovy medzi Škótskom a Nórskom. Každý každého pozná. Ak aj nie je prvá, navyše len dvojdielna séria, originálna prípadom vraždy, tie necelé dve hodiny vám ubehnú rýchlo. Zaujímavé postavy, dialekt, prostredie a metódy vyšetrovania, keďže všetko sa tu deje v "malom", uveriteľný príbeh. ()

Reklama

Reklama