Reklama

Reklama

Epizódy(2)

Obsahy(1)

Na ostrove Shetland (Douglas Henshall) dochádza k vražde staršej pani, na pozemku ktorej bolo objavené historické nálezisko. Prípadu sa ujíma prezieravý detektív Jimmi Perez, no toho skôr ako stihne prípad vyšetriť, prekvapí ďalšia mŕtvola. (*CARNIFEX*)

Recenzie (4)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nádherné prostredie v kombinácii so severským počasím, dodáva samotnému deju tu správnu, pochmúrnu atmosféru. Príbeh ako taký, síce nie je nijak extra pútavo podaný, že by bol divák vďaka napätiu primontovaný k fotelke, no je dostatočne realisticky odprezentovaný, čo už v dnešnej dobe ani z ďaleka nie je pravidlom. Ľahký nadpriemer. ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Po první sérii spíše klasičtější, nijak inovativní britská detektivka. Ale místo krásné. Uvidíme, zda další případy budou výraznější. ()

jedna_vrana 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pochmúrne, tmavé, vetrom ošľahané, rozbúreným oceánom omývané, ale tajomné a krásne, zelené ostrovy medzi Škótskom a Nórskom. Každý každého pozná. Ak aj nie je prvá, navyše len dvojdielna séria, originálna prípadom vraždy, tie necelé dve hodiny vám ubehnú rýchlo. Zaujímavé postavy, dialekt, prostredie a metódy vyšetrovania, keďže všetko sa tu deje v "malom", uveriteľný príbeh. ()

Reklama

Reklama