Reklama

Reklama

Tammy (Melissa McCarthy) má zlý deň. Zničí svoju rachotinu, je prepustená z nevďačnej práce a doma, namiesto toho, aby tu po ťažkom dni našla odpočinok, nájde svojho manžela Grega v posteli so susedkou Missy. Tammyna babička Pearl (Susan Sarandon) je jej jediná šanca na pomoc s autom, peniazmi a chuťou vidieť Niagarské vodopády. Tammy síce nepomýšľa na útek, ale cestou v aute so životu nebezpečnou babičkou alkoholičkou to môže byť presne to, čo potrebuje... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (84)

Crocuta 

všetky recenzie používateľa

Sám rozhodně nejsem žádná Twiggy, právě naopak, takže prasnicoidní vyžranost Melissy McCarthy mi nevadí ani v nejmenším a loserství její postavy je zpočátku také docela vtipné. Když pak ale sledujete stále dokola sled velmi podobných (a zároveň velmi nepravděpodobných a za vlasy přitažených) situací a emočních "proměn" dvou hlavních postav, všechno to začíná být opravdu, ale opravdu otravné. Konec to rozhodně nevylepšil a tak při vší úctě k Susan, na víc než na jednu * to tentokrát nevidím. ()

Allien.9 

všetky recenzie používateľa

Snad nikoho nepohorším, ale sledovat tlustou, hnusnou, rozjetou a navíc hloupou (úzasná kombinace) krá**, která je díky své váze neschopná slézt z kuchyňské linky, ale zato je díky své jednoduchosti schopná olízat všechny hamburgery v rychlém občerstvení, je nad mé síly. Melissa McCarthy je fakt nechutná. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Ach, tak toto je presne ten typ komédií, ktoré pôsobia až príliš nútene a na silu. Kľudne to mohli poňať viac dramaticky, pretože robiť komédiu na podklade takých vážnych tém ako je rozvod, senilita či alkoholizmus mi príde zbytočne prehnané. Niekedy je menej viac a práve kvôli tomu často nemiestnemu humoru zaniklo aj viacero dobrých pasáží. Mňa osobne však najviac pobavila tá lúpež vo fastfoode a následný návrat - to bolo asi fakt jediné na čom som sa počas celého filmu aj zasmial. Nič proti Melisse McCarthy, ale občas mi ide fakt na nervy, aj keď tu bola ako tak znesiteľná. Ale Susan Sarandon v roli babičky, to už bolo fakt za hranicou. Susan už má asi najlepšie herecké roky za sebou, ale že by bola odkázaná na takéto úlohy? To snáď nie... ()

Mikeel 

všetky recenzie používateľa

Komedie, která vlastně ani moc komedií není, protože jediný vtipný aspekt je Melissa McCarthy a její fekální a sprostý hlášky. Ale je to trochu málo na to, aby z toho vyšel alespoň průměrnej film. Děj je rozbředlý a takový trochu nahodilý, což se u těch roadtripových filmů stává docela často. Nejvíc mě ovšem fascinuje, jaká jména se do tohoto projektu navezla - Kathy Bates, Susan Sarandon, ale ani Toni Collette bych v takovym škváru nečekal. ()

JimDeNiro 

všetky recenzie používateľa

Nevím, nejsem tlustý looserský vůl, ale vcelku jsem si Melissu McCarthy oblíbil a na Tammy jsem dlouho čekal a popravdě jsem se těšil. Čkal jsem, že to bude fajn vtipný odvaz ve stylu Drsňaček, a je to teda slabší. Ale hlavně skrz Susan Sarandon jsem na to čekal, ano, a to nejsem gerontofil. Susan je skvělá herečka a tady nezklamala, až na to co jí v maskérně udělaly na hlavě za účes. Ale chápu, hrála starou nadrženou bábu. Melissa trochu zklamala a Susan naopak mooc potěšila, dle mne dobrá oddechovka, smál jsem se, ale čekal jsem opravdu více... 60% ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (3)

  • Film se natáčel v Sevrní Karolíně v USA. (rafix)
  • Herečka a režisérka snímku Melissa McCarthy vyhodila z natáčení ženu, která chtěla udeřit své neposlušné dítě. (Patw)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené