Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlatý slávik Karel Gott je objektom prenasledovania a fanatického záujmu svojej neodbytnej fanúšičky Marie (Zora Valchařová-Poulová), ktorá sa pravidelne zjavuje nepozvaná na jeho pozemku s bábovkami a koláčikmi pre svojho idola. Spevák by sa jej návštev rád zbavil a požiada svojho kamaráta Karla Šípa o pomoc. Ten mu pomáha vymýšľať protiakcie, ktoré by Marii speváka sprotivili, a ona by si našla iný objekt svojho záujmu. V tejto snahe je napokon úspešnejšia Dominika (Eva Holubová), sestra fanatickej Marie, ktorá jej nájde potenciálneho nápadníka (Petr Píša). Je to vodič autobusu a dokáže plnohodnotne nahradiť jej spevácky idol, a to dokonca aj na pódiu. (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (5)

  • Príbeh je inšpirovaný skutočnými udalosťami. V skutočnosti ale bola fanatická fanúšička Karla Gotta nemka Hannelore Uhl, ktorá na maestra striehla ozaj všade. Vidieť ju môžete aj vo filme, hoci sa tam objaví len na pár sekúnd. (Raccoon.city)
  • V autobusácké špeluňce, kam byla fanynka Karla Gotta pozvaná, hraje kapela Zatrestband – swingový orchestr z Třeště. Urostlého řidiče autobusu si zahrál a zazpíval jejich kapelník Petr Píša. (Brtniik)
  • Karel Gott v tomto autobiografickém příběhu hraje sám sebe, proto by se mohlo zdát, že scény točené ve filmové vile, ve které bydlí, je opravdu jeho domovem, ale není tomu tak. Vila stojí v Černošicích v ulici Zdeňka Lhoty 439. (sator)

Reklama

Reklama