Reklama

Reklama

Valentin je playboy z Acapulca, který se ochotně a rád se vyspí s každou turistkou, která mu zkříží cestu. Jednoho dne se ale takový bývalý flirt jménem Julie objeví na jeho prahu i s holčičkou jménem Maggie, prohlásí o ní, že je to jeho dcera a pak je oba opustí. Překvapený Valentin se i s Maggie vydává do Los Angeles, kde se snaží Julii nalézt. Jejich cesta se ale nakonec protáhne na šest let, během nichž se z ustrašeného playboye stane vyhledávaný filmový kaskadér a z malé holčičky jeho hodně netradiční osobní trenérka a manažerka. Maggie se totiž neustále stará o to, aby Valentin musel zvládat různé úkoly a stal se tak z něj pořádný chlap. Problémy nastanou, když se na scéně opět nečekaně objeví Julie a Valentin si uvědomí, že by o Maggie mohl přijít a ztratit tak najednou milovanou dceru i nejlepší kamarádku. (Cinemart)

(viac)

Videá (8)

Trailer

Recenzie (111)

zahadum 

všetky recenzie používateľa

Dobre dobre nehádam sa, presladený gýč miestami, tie mexické farby niekedy priam sladko tiekli z monitora...gýčovité lacné vtípky ( Johnny Depp, nezaplatil si za výťah, suseda a jej " trubky " ) ....dobre súhlasím, že to bolo miestami nad čiaru...ALE..Derbez herecký chameleón ktorý ide za sekundy z tragéda do klauna a výrazy jeho oči by mali dostávať oscary každý rok to posúva o riadny level vyššie ! ...výborná malá detská herečka ! priam dokonale ukážková a miestami silne prehrávajúca ale to jej dávalo punc civilnosti a hlavne - nevinnosti. Malo to chémiu k srdcu idúcu a to je u mňa hlavný ukazovateľ ak vie film ísť do srdca. No nebolo by to samozrejme málo dekadentné a tak sa trošku povinnej zvrhlej LGBT choroby muselo namiešať. Však za to aj letí jedna hviezda dole. Ako vravím, malo to v sebe chaos, srdcervúce scény ktoré striedali priam šialené ale všetko to bolo v takej dokonalej harmónii, že ma to dostalo. No nepomôžem si, srdce nepustí :) 80 % ()

Anette3 

všetky recenzie používateľa

Během prvních dvaceti minut jsem film málem odsoudila. Ale nic se nemá vzdávat a tak jsem tomuto filmu přece jenom dala šanci. Musím uznat, že od té doby jsem hltala každé slovo. Život je krásný a tenhle vztah otce a dcery mě dostal do kolen. Doporučuji všem, kteří mají rádi celkem reálné filmy. U mě 5* ()

Reklama

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Francúzsky remake som nevidel, ale po tomto už ani netúžim. Kto videl, vie si predstaviť dôvod. Úžasný film s neskutočne silným koncom, ktorý... neprezradím, kto nevidel, nech to napraví. Ako manžel, otec, rodič, ťažko sa mi hovorí, toto som nečakal, bol to tretí film za tri dni s Eugeniom Derbezom, prvý bol Latino Lover, potom Overboard, takže každý, kto filmy pozná, vie aký šok musel byť tretí v rade a to tento. Nebudem riešiť celý film do podrobností, za mňa mal srdce, mal vtip, mal dušu a mal neskutočné emócie na konci. Možno je to vinou osudu, že moja dcérka je podobnom veku ako vo filme, ale nech si o mne myslí kto chce, čo chce, mňa osobne to zasiahlo viac, ako by som si prial a to preto, lebo som absolútne nemal potuchy, o čo pôjde okrem hlavnej premisy. Je to film, ktorého koniec vás prinúti premýšľať o živote, o tom, aký ste vôbec človek, o tom, čo má skutočnú hodnotu a čo nie. Kto toto nepochopil, je pre mňa osobne "bezcitné hovädo" a kľudne sa za to do mňa pustite, je to môj názor a neustúpim od neho. Je to film, ktorý patrí medzi to málo vyvolených, ktorých len prvé zhliadnutie je to pravé, je to ako o prvom dojme, ten je tiež len jediný. Za mňa absolutórium 100% a Eugenio Derbez, ktorý to dokonca režíroval, produkoval a zahral si hlavnú úlohu, je pre mňa odteraz pojem a je mi ľúto, že som naňho narazil prvý raz dva roky dozadu. Ale napravím to. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $5,5miliónaTržby USA $44,467,206Tržby Celosvetovo $100,486,616Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,068,334Tržby za predaj DVD v USA $5,195,179║ úvod bol dosť krkolomný a hlavný herec bol spočiatku dosť odpudiví aj výzorom aj správaním, potom sa to rozbehne v roztomilú komédiu a na záver nechýbajú ani emócie /65%/ ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Pekné, no a najmä veľmi milé prekvapenie. Počiatočná komédia postupne meniaca sa v drámu. Spočiatku mi bol Valentin nesmierne nesympatický, dokonca nepochopím ako by na takého mohli ženy letieť (aj keď dnes už človek naozaj nevie). S príchodom Maggie a cesty do LA naberá film úplne inú dimenziu a naozaj krásne tu bola vystihnutá obetavosť a snaha o to, aby mala dcérka čo najkrajší život bez akýchkoľvek problémov. Občas som nechápal toto podivné správanie plné rozmaznávania, no na konci som všetko dokonalo pochopil. Hoci už niekde v polovici to malo nábeh na to, aby bola pointa prezradená, našťastie sa tak nestalo. No a na druhej strane tu bola Maggiena matka Julie, ktorá si zrazu po 6 rokoch spomenula, že má dcéru. Ten jej rámcovaný egoizmus mi prišiel naozaj dosť arogantný. No film ako celok vynikajúci, aj keď niektoré scénky a humor v nich mi prišiel dosť silený, našťastie len občas. Ale inak veľmi pekné, a aj smutné... ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama