Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá snowboarderka sa stáva študentkou bývalého šampióna, ktorého svojou odhodlanosťou inšpiruje k pokusu získať späť jeho zašlú slávu. Kayla (Dove Cameron) je mladá športovkyňa s veľkými snami. Neočakávane je však vyhodená z jej tímu, čo ju donúti trénovať s Willom (Luke Benward), bývalou hviezdou v jazde na snowboarde, ktorého kariéra sa však skončila nelichotivým spôsobom. Jeho slabá chvíľka bola totiž zaznamená a zverejnená na internete, čo spôsobilo, že ho všetci prestali brať vážne. Svoje nádeje teraz vkladá do Kayly, a preto jej zorganizuje náročný tréningový režim, ktorý podrobí tvrdej skúške jej odhodlanosť zúčastniť sa na súťaži profesionálov a profesionálok. Medzitým aj Kayla musí vynaložiť všetku svoju energiu na to, aby pomohla Willovi prekonať najväčšiu prekážku v jeho živote, ktorou sú pochybnosti o sebe samom. (Incantator)

(viac)

Recenzie (15)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Nepatřím mezi fanoušky zimních sportů, ale asi se brzy stanu šampionem v jízdě na U-rampě. Vždyť je to tak jednoduché - stačí si vystylovat účes, zabrousit nehtíky, nanést trochu make-upu, značkově se vyparádit, cestou na sportoviště zakoupit předražené prkno a titul je doma. Alespoň tak to v chodí v rodinách, které na to mají a já se přiznám, že jsem příznivcem každé lekce, které skopne zazobané parchanty z nafintěných nebes do pozemského pekla obyčejného života. Tahle lekce je samozřejmě pouze filmová a značně naivní, ale hodně se tam sportuje, pár povedených fórků se tam taky najde a za toho simulujícího čoklíka musím jednu nezaslouženou hvězdu přidat. ()

Kamca_ 

všetky recenzie používateľa

Průměrný film. Chvílema mě to bavilo a chvílema moc ne. Výběr herců byl sympatický a ještě víc sympatický byly ty hory kolem. Mám ráda filmy o sportu, ale myslím, že se to dalo zpracovat líp. Dost uhozená mi přišla ta scéna s tou lavinou. To je ve skutečnosti nesmysl. Ale jinak to docela šlo. Dávám 55%. ()

Reklama

rigby 

všetky recenzie používateľa

Sterilní, nudné, bez života, postrádající jakoukoli chuť či zápach. Dívat se celou dobu na nafoukanou blondýnu zvládnou možná jen desetileté holčičky. Ty jí mohou fandit v závěrečném "napínavém" souboji. Pro všechny ostatní varování: držte se od tohoto dílka hodně daleko! Jediná minuta Snowboarďáků je stokrát zábavnější. ()

Ashar 

všetky recenzie používateľa

Pohádka o nablblých amerických barbínách, psovi mrtvola a jak se stane z kinderhajzla klaďák. Kayla kálí na vše, co se netýká krásy a povrchnosti. Pak se na ní vše sesype a všichni ji podrazí. Pak teprve přichází na to, že povrchnost je špatná a začne na sobě pracovat. Zábavné a sladké. Psovi dávám pět hvězdiček. ()

HiddenDragon 

všetky recenzie používateľa

Snowboardaci podle Disneyho. Prvni pulka velmi otravna a prehravana, druha uz lepsi a sportovnejsi. Jeste ze Disney nezije, jinak by asi dostal psotnik z toho, co studio vytvari za stredoskolskou atmosferu. Tenhle dokola pouzivany mustr neskutecne trapnych, nafiflenych rozhovoru pubertacek, ktere chodi zasadne vsude po trech, pohybuji se jak kravky a drzi si desky (nebo co to je, mozna tam maji i nejakou ucebnici s trochou fantazie), maji nejakou "sefku", cuci neustale do mobilu nebo na youtube a jejich svetovym problemem je predevsim jakou si vzit rtenku - prijde mi ze to az dnesnim pubertakum sugeruji....a ti to se svou demenci vetsinou berou "za sve", takze se neni cemu divit, ze uroven stredoskolaku jde rok od roku k sipku. Jednou se dockame doby, kdy bude po skole hucet vitr ze vsech stran, protoze z techto serialu/filmu budou mit vsichni prazdno mezi usima. Nastesti "Cloud" obsahuje i par povedenych SB scen, pekne zabery na hory a par bozich hafanu, kteri jsou na filmu asi to nejlepsi. Myslenka "nevzdavat se a bojovat" je ale fajn a pridava aspon nejakou hodnotu. Sice me trochu mrazi, jak film predvadi radoby "cool" prujezdy lesem nebo z hory, coz mene (mo)mentalne vyspelum jedincum muze nabizet, ze by to mohli taky zkusit a rozbit si sisku o nejblizsi strom - ale tak doufam, ze kazdemu dojde, ze vsechno predvadi kaskaderi a ne ta barbinkovska pipka Cameronova :) A co taky nechapu - proc v roce 2014 toci Disney na format 4:3 (kdyz uz chteji byt kůůůůl, meli by aspon drzet krok s technologickymi standardy dneska). ()

Galéria (35)

Reklama

Reklama