Reklama

Reklama

VOD (1)

Skutočný príbeh športového agenta americkej bejzbalovej ligy, ktorý rozbehol netradičnú náborovú súťaž, aby získal talentovaných hráčov kriketu z Indie. Úspešný športový agent J. B. Bernstein a jeho partner Aash ustupujú z pozícií v branži, z ktorej ich pomaly vytláčajú silnejší a mazanejší konkurenti. Ak rýchlo neprídu so zaručeným receptom na úspech, budú musieť definitívne ukončiť svoju činnosť. Raz neskoro v noci, pri sledovaní televízneho prenosu indického kriketového zápasu, dostane J. B. nápad, ktorý je taký radikálny, že by mohol dokonca fungovať. Čo tak priviezť talentovaných kriketových hráčov z Indie a naučiť ich hrať bejzbal? J. B. so svojím spoločníkom, nadaným ale nevrlým hľadačom talentov Rayom, spoločne odcestujú do Bombaja, kde usporiadajú celoštátnu indickú súťaž s názvom Million Dollar Arm. Zo štyridsiatich tisícov súťažiacich vzídu dvaja osemnásťroční víťazi, Rinku a Dinesh. J. B. ich privezie do Spojených štátov, kde majú začať trénovať u legendárneho kouča nadhadzovačov, Toma Housea. Cieľom je, aby s chlapcami podpísal zmluvu hlavný ligový tím... (TV JOJ)

(viac)

Videá (29)

Trailer 1

Recenzie (107)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Klasický film, který se dá od Disneyho čekat. Je to zajímavý příběh o tom, jak udělat hvězdy ze skutečně neznámých lidí. A ono se to nakonec samozřejmě povede. Asi mám ale pro Indy slabost, což je vlastně pravda, protože se mi jejich cesta za slávou zamlouvala, stejně jako snaha jednoho člověka to nevzdat, i když původně šlo jen o peníze. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

,,AMERICKÁ SPOLEČNOST DOUFÁ, ŽE NAJDE KRIKETÁŘE, KTERÝ UMÍ VELMI RYCHLE HÁZET. HLAVNÍ CENA JE..." /// Celkem dost indický muziky. Taky nějaká ta kultůra… pak 2 kluci vytržení z chatrče a vrhnutí do L.A. Nenáročná pohádka o tom, jak se JB sblížil s třema indama, Brendou a ještě vydělal na bejsbolu prachy. Ale to jen tak na vokraj, páč baseball není jen byznys, ale je třeba si ho užít. A tak se všichni sejdou u dojemnýho konce (chybí jen Mickey Mouse) a kluci v Indii seděj s otevřenou hubou, šťouraj se v ďouře po zubu a přemejšlej, jak to udělat, aby byly jako voni. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy podle skutečnosti. 2.) Vždycky jsem chtěl prožít to, co Dinesh Patel a Rinku Singh. 3.) Thx za titule ,,Prdlousek“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Film mě překvapil pouze tím, že se v něm po delší odmlce přihlásil americký sen. Už jsem o něm nějaký ten čas neslyšel, takže mě dost překvapilo, že se vrátil i se všemi svými klišoidy. Jinak jsou ovšem Amíci nepoučitelní; dovoz z Afriky by jim už neprošel, takže se vydali lovit lidi do Asie:-) Aby z toho nakonec nebylo nějaké to YLM nebo BrLM... Snímek mě příliš nenadchl, protože nepřišel se zrovna originálním námětem (ač inspirovaným skutečnými událostmi), scénář byl značně předvídatelný, ještě víc mi ale vadilo, že klišé střídal patos a vice versa. Chvílemi jsem se tak u sledování cítil trapně, přestože jsem se na natáčení nikterak nepodílel. Hvězdičky tak můžu přidělit snad jen za pozitivní náladu, která se důvěřivým divákům musela líbit, a za to, že jsem nedostal otravu z jídla. ()

Sochorisko 

všetky recenzie používateľa

Film odehrávající se podle skutečné události. Říkáte si, že takovýhle filmů s podobnou nebo dokonce stejnou pointou je mnoho? Ano, je.. Je to naprosto stejné. Ale víte co? Když vám to vadí, tak na to nekoukejte, podobné filmy se sportovní tematikou prostě žeru a když se k tomu ještě přidají dobří herci, kam Jon Hamm bezpochyby patří, tak sem naprosto spokojen. U podobných snímků je vždy plus, když se na konci ukážou praví "hrdinové", kteří tento příběh doopravdy prožili a to se zde na konci také stane.. Takže díky a těším se na další stejný film, který jistě dostane velmi podobné ohodnocení :) . ()

Kurikmoon 

všetky recenzie používateľa

Ja som spokojný. Nič nové v tejto skupine športových filmov. Ale všetkého som dostal dostatok. Sympatický herci, vývoj postáv a hlavne PRIJEMNÁ ATMOSFÉRA, POZITIVNY FILM.. U mňa za 4*. Ale kedže to má tak malé hodnotenie, trošku tomu pomôžem kým % nestúpne. Sám by som si to asi 2x nepozrel, ale keby sa niekto pridal, už si to predstaviť viem. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (4)

  • Obaja indickí chlapci nakoniec podpísali zmluvy s Pittsburgom Pirates. Amit, ktorý dvojici robil prekladateľa, sa po návrate domov stal trénerom basseballu. Jeho mužstvo tri roky neprehralo. (vander19)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických štátoch Georgia a Kalifornia a taktiež na viacerých miestach v Indii. (MikaelSVK)
  • Hlavní postava JB (Jon Hamm) nosí hodinky Rolex Submariner. (Liqid)

Reklama

Reklama