Reklama

Reklama

VOD (1)

Skutočný príbeh športového agenta americkej bejzbalovej ligy, ktorý rozbehol netradičnú náborovú súťaž, aby získal talentovaných hráčov kriketu z Indie. Úspešný športový agent J. B. Bernstein a jeho partner Aash ustupujú z pozícií v branži, z ktorej ich pomaly vytláčajú silnejší a mazanejší konkurenti. Ak rýchlo neprídu so zaručeným receptom na úspech, budú musieť definitívne ukončiť svoju činnosť. Raz neskoro v noci, pri sledovaní televízneho prenosu indického kriketového zápasu, dostane J. B. nápad, ktorý je taký radikálny, že by mohol dokonca fungovať. Čo tak priviezť talentovaných kriketových hráčov z Indie a naučiť ich hrať bejzbal? J. B. so svojím spoločníkom, nadaným ale nevrlým hľadačom talentov Rayom, spoločne odcestujú do Bombaja, kde usporiadajú celoštátnu indickú súťaž s názvom Million Dollar Arm. Zo štyridsiatich tisícov súťažiacich vzídu dvaja osemnásťroční víťazi, Rinku a Dinesh. J. B. ich privezie do Spojených štátov, kde majú začať trénovať u legendárneho kouča nadhadzovačov, Toma Housea. Cieľom je, aby s chlapcami podpísal zmluvu hlavný ligový tím... (TV JOJ)

(viac)

Videá (29)

Trailer 1

Recenzie (107)

Pavel82 

všetky recenzie používateľa

Jedno z nejlepších sportovních dramat, které jsem viděl. I když tu narazíte na spoustu patosu, nebudete mít nejmenší problém ho překousnout. Velkou zásluhu na tom má výborný scénář a herci, kteří hrají neskutečně přirozeně a uvěřitelně. Tohle hřiště se mi jen těžko opouštělo, protože ti kluci se k Vám dostanou opravdu velmi blízko. Emočně vyautovaný, ale spokojený. ()

KevSpa 

všetky recenzie používateľa

Je třeba to zdejší nízké hodnocení trochu vyvážit. Jistě, je to předvídatelné a jsou tu všechna myslitelná klišé sportovních filmů podle skutečných událostí, ale když právě pro takové snímky máte slabost, není co řešit. A navíc je tu jako vždy skvělý Jon Hamm, což u mě přidává Million Dollar Arm hodně bodů navíc. ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Jasné ja viem. Ďalší kvázi moralizujúci príbeh o splnení veľkého amerického sna. Je to Disney. Očakávajte klišé a sentiment. Múdrosti a vtip. Lenže a to je veľmi dôležité lenže, je ten film bezchybný. Nehovorím teraz len o herectve. Všetci zúčastnení hrajú pekne, dobre sa na nich pozerá a každá jedna z postáv má svoje silné miesto. Tiež nebudem spomínať Rahmanovú hudbu. Ten človek vie a tváriť sa, že tentokrát to nezvládol by bolo veľmi debilné. Síce to nie je žiadný Slumdog, ale atmosféru to navodí parádne. Nebudem sa rozpisovať ani o krásnom kontraste - beloch v Indií - vo všetkom som sa krásne videl, keď som Indiu prvýkrát navštívil, ale zároveň aj Inda v Amerike - kde sa naskýta mnoho komických situácií a je len dobre, že väčšinou Gillespie aj využil. To čo tento film robí skvelým a zaujímavým je ale spôsob akým je vyrozprávaný. Ak totiž existuje premisa, podľa ktorej by sme definovali umenie a hlavne prečo sú niektoré filmy hodnotnejšie ako ostatné tak Million Dollar Arm je v prvých priečkach. Ktokoľvek si ho pozrie sa naučí o hodnotách to svoje. Všetky línie fungujú - pre tých čo sú kritickejší. Takže jediné čo zostáva je potvrdiť si, či ste naozaj tak veľký cynik, alebo či vás splnenie snov na veľkom plátne dojíma. ()

Rakosnicek77 

všetky recenzie používateľa

Velmi povedená story o téměř zbankrotovaném sportovním agentovi, který uspořádal Indickou náborovou tour, ve snaze najít budoucí basebalovou star. Jakkoliv vám tenhle scénář příjde ujetý, tak o to víc budete mrkat na to, jak se to celé semlelo, protože ono se tohle opravdu stalo. Jet objevit nadaného kriketového hráče s úmyslem z něj udělat hráče ligového basebalového týmu, to chtělo opravdu kuráž, navíc když až v Americe zjistíte, že ani jeden ze dvou kandidátů kriket nikdy nehrálo a jeden dokonce házel oštěpem :-) Přesto se oba, za pouhých 10 měsíců od prvního nadhozu, dostali na soupisku profesionálního týmu národní basebalové ligy, se kterým podepsali smlouvy. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $25miliónovTržby USA $36,457,627Tržby Celosvetovo $38,478,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $868,649 //počet predaných kusov 42,577Tržby za predaj DVD v USA $3,537,798 //počet predaných kusov 103,765║ až príliš okukaná príbehová šablóna, ktorá nedá nič na vrch a chýba jej aspoň ta primeraná ľahkosť o ktorú sa tu tvorcovia citeľne snažia ale keď to nejde tak to nejde, baseball aj po tomto filme je pre mňa stále najpodivnejšia hra, ktorá mi nič nehovorí /40%/ ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (4)

  • Obaja indickí chlapci nakoniec podpísali zmluvy s Pittsburgom Pirates. Amit, ktorý dvojici robil prekladateľa, sa po návrate domov stal trénerom basseballu. Jeho mužstvo tri roky neprehralo. (vander19)
  • Hlavní postava JB (Jon Hamm) nosí hodinky Rolex Submariner. (Liqid)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických štátoch Georgia a Kalifornia a taktiež na viacerých miestach v Indii. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama