Reklama

Reklama

VOD (1)

Skutočný príbeh športového agenta americkej bejzbalovej ligy, ktorý rozbehol netradičnú náborovú súťaž, aby získal talentovaných hráčov kriketu z Indie. Úspešný športový agent J. B. Bernstein a jeho partner Aash ustupujú z pozícií v branži, z ktorej ich pomaly vytláčajú silnejší a mazanejší konkurenti. Ak rýchlo neprídu so zaručeným receptom na úspech, budú musieť definitívne ukončiť svoju činnosť. Raz neskoro v noci, pri sledovaní televízneho prenosu indického kriketového zápasu, dostane J. B. nápad, ktorý je taký radikálny, že by mohol dokonca fungovať. Čo tak priviezť talentovaných kriketových hráčov z Indie a naučiť ich hrať bejzbal? J. B. so svojím spoločníkom, nadaným ale nevrlým hľadačom talentov Rayom, spoločne odcestujú do Bombaja, kde usporiadajú celoštátnu indickú súťaž s názvom Million Dollar Arm. Zo štyridsiatich tisícov súťažiacich vzídu dvaja osemnásťroční víťazi, Rinku a Dinesh. J. B. ich privezie do Spojených štátov, kde majú začať trénovať u legendárneho kouča nadhadzovačov, Toma Housea. Cieľom je, aby s chlapcami podpísal zmluvu hlavný ligový tím... (TV JOJ)

(viac)

Videá (29)

Trailer 1

Recenzie (107)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $25miliónovTržby USA $36,457,627Tržby Celosvetovo $38,478,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $868,649 //počet predaných kusov 42,577Tržby za predaj DVD v USA $3,537,798 //počet predaných kusov 103,765║ až príliš okukaná príbehová šablóna, ktorá nedá nič na vrch a chýba jej aspoň ta primeraná ľahkosť o ktorú sa tu tvorcovia citeľne snažia ale keď to nejde tak to nejde, baseball aj po tomto filme je pre mňa stále najpodivnejšia hra, ktorá mi nič nehovorí /40%/ ()

Sarkastic 

všetky recenzie používateľa

Sem tam se zde najde něco k zasmání, avšak tyhle momenty se postupně zcela vytratí. Fakt, že má tohle být natočeno podle skutečných událostí (což tvůrci divákovi na konci omlacují o hlavu až to hezké není), mně bylo srdečně jedno, když se film postupně zvrhnul v docela obyčejnou moralitku. Alespoň je fajn, že se na ni vcelku dobře dívá bez toho, abyste měli bezpodmínečnou potřebu jít okamžitě zvracet. Jinak jde ale o veskrze průměrnou podívanou (s poněkud recyklovaným soundtrackem, který mi až příliš připomínal Milionáře z chatrče). „Co musíme udělat, abychom získali naše věci?“ – „Musíme zaplatit peníze.“ – „Zaplatit peníze? Jako úplatek?“ – „Ne, ne, ne. Rozhodně ne úplatek. Tedy, proč tomu tak říkat. My tomu říkáme obejití systému.“ ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Zatiaľ asi najlepší športový film roku 2014, no uvidíme ešte čo prinesú tie ďalšie. Aj keď to bola skôr taká Disneyovka plná pozitívnej energie, ale námetovo je to v podstate celkom dobre zvládnutá inšpirácia zo skutočných udalostí, hoci zaiste prikrášlená o tie všetky sprievodné scénky z prostredia "rodinného kozuba" v JBovom dome, a taktiež aj tá moralisticko-romantická dejová vsuvka, ktorá mi ale takmer vôbec neprekážala. Aspoň to stále nebolo len o tom istom dokola a okrem baseballu a tréningov k príbehu pribudli aj rôzne iné dejové odbočky. Občas síce trochu nelogickosti a klišé, ale čo už narobíme - rukopis Disney sa vždy odrazí práve v tejto forme. Ale inak fajn, príjemná športová oddychovka. ()

plechulka 

všetky recenzie používateľa

Na tyhle sportovní filmy se hezky kouká, i když danému sportu rozumíte jako já basebalu (tj. vůbec). Víte, že tam vždycky bude někdo, komu se nedaří nebo je nováček, pak zamaká a stále se nedaří, pak se něco stane (deux ex machina v podobě náhody či "obrácení" původního téměř nepřítele či vyžírky) a dřina a talent přinesou slávu (a v ideálním případě i dolary). Zde jsou bonusem působivě natočené indické scény... ()

Pavel82 

všetky recenzie používateľa

Jedno z nejlepších sportovních dramat, které jsem viděl. I když tu narazíte na spoustu patosu, nebudete mít nejmenší problém ho překousnout. Velkou zásluhu na tom má výborný scénář a herci, kteří hrají neskutečně přirozeně a uvěřitelně. Tohle hřiště se mi jen těžko opouštělo, protože ti kluci se k Vám dostanou opravdu velmi blízko. Emočně vyautovaný, ale spokojený. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (4)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických štátoch Georgia a Kalifornia a taktiež na viacerých miestach v Indii. (MikaelSVK)
  • Obaja indickí chlapci nakoniec podpísali zmluvy s Pittsburgom Pirates. Amit, ktorý dvojici robil prekladateľa, sa po návrate domov stal trénerom basseballu. Jeho mužstvo tri roky neprehralo. (vander19)
  • Hlavní postava JB (Jon Hamm) nosí hodinky Rolex Submariner. (Liqid)

Reklama

Reklama