Reklama

Reklama

VOD (1)

Skutočný príbeh športového agenta americkej bejzbalovej ligy, ktorý rozbehol netradičnú náborovú súťaž, aby získal talentovaných hráčov kriketu z Indie. Úspešný športový agent J. B. Bernstein a jeho partner Aash ustupujú z pozícií v branži, z ktorej ich pomaly vytláčajú silnejší a mazanejší konkurenti. Ak rýchlo neprídu so zaručeným receptom na úspech, budú musieť definitívne ukončiť svoju činnosť. Raz neskoro v noci, pri sledovaní televízneho prenosu indického kriketového zápasu, dostane J. B. nápad, ktorý je taký radikálny, že by mohol dokonca fungovať. Čo tak priviezť talentovaných kriketových hráčov z Indie a naučiť ich hrať bejzbal? J. B. so svojím spoločníkom, nadaným ale nevrlým hľadačom talentov Rayom, spoločne odcestujú do Bombaja, kde usporiadajú celoštátnu indickú súťaž s názvom Million Dollar Arm. Zo štyridsiatich tisícov súťažiacich vzídu dvaja osemnásťroční víťazi, Rinku a Dinesh. J. B. ich privezie do Spojených štátov, kde majú začať trénovať u legendárneho kouča nadhadzovačov, Toma Housea. Cieľom je, aby s chlapcami podpísal zmluvu hlavný ligový tím... (TV JOJ)

(viac)

Videá (29)

Trailer 1

Recenzie (107)

Olík 

všetky recenzie používateľa

Upřímně řečeno, je mi jedno zda se snímek inspiroval skutečnými událostmi nebo jeho schéma pošeptala scénáristovy jedné blahé noci růžová múza......důležitější je zda zaujal nebo ne a tady jsem tak trochu na hraně. Je to ta stará dobrá american dreram limonáda, na kterou jsme navyklí a kterou svým způsobem u podobných témat vyžadujeme, ale celkově ze snímku čpí ušmudlaná malost. K čemu bych to přirovnal.....vezměme si například nějaký celkem úspěšný kousek např. Moneyball (r. 2011) a dejme tomu, že po pár letech Kanaďané natočí televizní remake - no, tak to je Milionový nadhazovač. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Klasická limonáda namíchaná z amerického snu, rodinných hodnot, lásky a mixnutá opicemi v civilizaci a snad všemi klišé, které sportovní žánr nabízí. Rozumím tomu, že tyhle filmy jsou svázány určitými postupy, ale tady jsem nezaznamenal ani minimální snahu o nějakou odchylku, pro kterou by stálo za to si Nadhazovače pamatovat. Nijak zvlášť mě nepřesvědčili ani herci ´v čele s Hammem, u kterého mi přišlo, že si až příliš snaží hrát na Downeyho, což mu vůbec nešlo. Kdyby to bylo o sportu, který mám rád, nejspíš bych šel s hodnocením nahoru, ale baseball rád nemám a o kriketu toho vím tak málo, že ho ani nenávidět nedokážu, takže 35% je maximum. Víc nevypotím. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Európania baseballu nerozumejú, neidú si ho tak ako za mlákou. Keď si spomenieme a Moneyball ( slovíčko "keď" je veľmi dôležité ) tak tam sme dostali aspoň slušné výkony a nomináciu na Oskara. Tu aj keď t bolo na základe skutočnej udalosti, niečo tomu chýbalo. Film sám o sebe nehovorí len o tomto športe, hrá to na všetky strany. A je predvídateľný. Síce zaujímavá športová dráma, ale napätie v posledných minútach a modré Porsche to nezachráni. 3 z 5 ()

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Teoreticky je vše na svém místě. Dojemných příběhů, jak talent ke slávě šel je nespočet, ale nejslabší tu je scénář a Gillpespieho režie. Když si vezmu, že jen o pár let potom mi naservíroval výbornou Já, Tonya, tak mě o to víc mrzí, že Milionový nadhazovač drží tak striktně zajetých myšákových kolejí a ani jednou nedokáže strhnout. Zapamatovatelný moment tu jednoduše chybí, stejně tak vhodnější herec. Jon Hamm je fajn, ale sem se vůbec nehodí. Pohádka pro celou rodinu ze sportovního prostředí, na kterou za chvilku zapomenete. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $25miliónovTržby USA $36,457,627Tržby Celosvetovo $38,478,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $868,649 //počet predaných kusov 42,577Tržby za predaj DVD v USA $3,537,798 //počet predaných kusov 103,765║ až príliš okukaná príbehová šablóna, ktorá nedá nič na vrch a chýba jej aspoň ta primeraná ľahkosť o ktorú sa tu tvorcovia citeľne snažia ale keď to nejde tak to nejde, baseball aj po tomto filme je pre mňa stále najpodivnejšia hra, ktorá mi nič nehovorí /40%/ ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (4)

  • Obaja indickí chlapci nakoniec podpísali zmluvy s Pittsburgom Pirates. Amit, ktorý dvojici robil prekladateľa, sa po návrate domov stal trénerom basseballu. Jeho mužstvo tri roky neprehralo. (vander19)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických štátoch Georgia a Kalifornia a taktiež na viacerých miestach v Indii. (MikaelSVK)
  • Hlavní postava JB (Jon Hamm) nosí hodinky Rolex Submariner. (Liqid)

Reklama

Reklama