Reklama

Reklama

VOD (1)

Skutočný príbeh športového agenta americkej bejzbalovej ligy, ktorý rozbehol netradičnú náborovú súťaž, aby získal talentovaných hráčov kriketu z Indie. Úspešný športový agent J. B. Bernstein a jeho partner Aash ustupujú z pozícií v branži, z ktorej ich pomaly vytláčajú silnejší a mazanejší konkurenti. Ak rýchlo neprídu so zaručeným receptom na úspech, budú musieť definitívne ukončiť svoju činnosť. Raz neskoro v noci, pri sledovaní televízneho prenosu indického kriketového zápasu, dostane J. B. nápad, ktorý je taký radikálny, že by mohol dokonca fungovať. Čo tak priviezť talentovaných kriketových hráčov z Indie a naučiť ich hrať bejzbal? J. B. so svojím spoločníkom, nadaným ale nevrlým hľadačom talentov Rayom, spoločne odcestujú do Bombaja, kde usporiadajú celoštátnu indickú súťaž s názvom Million Dollar Arm. Zo štyridsiatich tisícov súťažiacich vzídu dvaja osemnásťroční víťazi, Rinku a Dinesh. J. B. ich privezie do Spojených štátov, kde majú začať trénovať u legendárneho kouča nadhadzovačov, Toma Housea. Cieľom je, aby s chlapcami podpísal zmluvu hlavný ligový tím... (TV JOJ)

(viac)

Videá (29)

Trailer 1

Recenzie (107)

Pavel82 

všetky recenzie používateľa

Jedno z nejlepších sportovních dramat, které jsem viděl. I když tu narazíte na spoustu patosu, nebudete mít nejmenší problém ho překousnout. Velkou zásluhu na tom má výborný scénář a herci, kteří hrají neskutečně přirozeně a uvěřitelně. Tohle hřiště se mi jen těžko opouštělo, protože ti kluci se k Vám dostanou opravdu velmi blízko. Emočně vyautovaný, ale spokojený. ()

Kurikmoon 

všetky recenzie používateľa

Ja som spokojný. Nič nové v tejto skupine športových filmov. Ale všetkého som dostal dostatok. Sympatický herci, vývoj postáv a hlavne PRIJEMNÁ ATMOSFÉRA, POZITIVNY FILM.. U mňa za 4*. Ale kedže to má tak malé hodnotenie, trošku tomu pomôžem kým % nestúpne. Sám by som si to asi 2x nepozrel, ale keby sa niekto pridal, už si to predstaviť viem. ()

Reklama

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Ruku plnou milionů má určitě producent, protože produkovat v Americe film o baseballu musí být stejně snadné, jako krájet mrkev nožem od Horsta. Upřímně - kdo už se taky bojí večer chodit spát, protože by mohl přijít nějaký další americký sen? Stačí si uvázat kravatu, zaletět do tramtárie, Vycvičit draka, pak se trochu zastydět, že to vlastně všechno děláte jenom pro prachy, sbalit buchtu od vedle a hle - jste Božan. Já vám nevím... Dívám se na americkou vlajku a říkám si "čím víc proužků, tím víc Adidas." (Dunedin, NZ) ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

V Indii žije spousta lidí, každý z nich neustále troubí, obchází zdlouhavé procesy a hraje kriket. Myšlenka najít mezi kriketisty baseballového nadhazovače v první chvíli nevypadala špatně, konkurs se spícím agentem mě vyloženě bavil a tím to skončilo. Nejlepšími nalezenými "kriketisty" jsou totiž oštěpař a pozemní hokejista, kteří nesnáší kriket a pohádka o hodném agentovi, který svým "lidským" vedením chlapce ze slumu k podpisu profesionální smlouvy přivedl, mne vyloženě nudila. Ono totiž o prachy jde v profesionálním sportu až na prvním, druhém i třetím místě a netvařme se pokrytecky, že tady šlo o něco víc. ()

Mishqo 

všetky recenzie používateľa

70-75% ... Million Dollar Arm, alebo ako nájsť v Indii (v krajine, v ktorej vraj nepoznajú baseball) nadhadzovača do americkej MLB. Taký ten filmový štandard, ktorý ničím neurazí ale zase ani do veľkej miery nestrhne diváka. V konečnom dôsledku sa na to pozerať dá, ale druhýkrát to už vidieť nemusím. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (4)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických štátoch Georgia a Kalifornia a taktiež na viacerých miestach v Indii. (MikaelSVK)
  • Obaja indickí chlapci nakoniec podpísali zmluvy s Pittsburgom Pirates. Amit, ktorý dvojici robil prekladateľa, sa po návrate domov stal trénerom basseballu. Jeho mužstvo tri roky neprehralo. (vander19)
  • Hlavní postava JB (Jon Hamm) nosí hodinky Rolex Submariner. (Liqid)

Reklama

Reklama