Reklama

Reklama

VOD (1)

Taxikár Daniel (Samy Naceri) so svojím špeciálnym taxíkom, ktorý by mu mohpl závidieť aj James Bond, sa preháňa po uliciach Marseille a pomáha svojmu kamarátovi, policajtovi Émilienovi (Fréderic Diefenthal) s naháňaním kopy rafinovaných zločincov. V uliciach mesta totiž operuje nový gang – zlodeji prezlečení do kostýmov Santa Clausa a vylupujú jednu banku za druhou. Nebezpečný gang vedie zmyselná Aziatka Ťiu (Bai Lingová) a zdá sa, že každý je na ňu krátky. Daniel a Émilien musia podať pomocnú ruku nešťastnému komisárovi Gibertovi (Bernard Farcy). Zároveň sa od svojich nežných polovičiek – Lily (Marion Cotillardová) a Petry (Emma Sjöbergová) – dozvedia, že budú otcami... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (308)

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Pokles kvality medzi dvojkou a trojkou je skutočne priepastný. Ak prvé dva filmy mohli byť považované za ako-tak autentické, alebo lepšie povedané "možné," a jediná nereálnosť mohla prameniť len z nemožne extrémne rýchlej jazdy, tu sa urval kohútik a absurdnosti a nelogickosti plynú od prvej po poslednú minútu vo všetkých aspektoch scenára. Také obrovské diery kontinuity by sa inde dali hľadať len ťažko (napr. scéna prenasledovania auta s veľkými kolesami). Solídny klinec do rakvy sérii, ktorá o pár rokov neskôr schytala klince ďalšie a poriadne. A prečo bola banková lupička (jediná z party) oblečená ako prostitútka mi je doteraz záhadou... (x / x) (∞2005-2011) (2013) (14.2.2014) (26.12.2016) (6.6.2017) (8.2018) (4.2.2020) (13.9.2023) (27.12.2023, sk dab) (14.1.2024) ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

V kine to bol zážitok, ale naplno som si to vychutnal až neskôr. Scéna s taxíkom na lyžiarskom svahu a výskokom z helikoptéry na svah boli tie najlepšie so zimnou tematikou. Dodnes snívam, že niečo také zažijem. Ninjovia boli srandovní, tiež tá Číňanka. Hlavní hrdinovia opäť nesklamali. Séria taxi patrí medzi moje najobľúbenejšie a z tých francúzskych je určite vysoko. K päťhviezdičkovému hodnoteniu tomu veľa nechýba, možno viac takých zaujímavých scén, viac srandy. ()

Reklama

honza7 

všetky recenzie používateľa

když to vyšlo... líbilo se mi to... nevím už proč... (mé staré hodnocení ****) teď si uvědomuju, že jsem byl dementnější, než ten film.... Retardovaní Santové... a ten taxík... kam se hrabe Aston Martin a Q v Bondovkách? Tohle by klidně Bond mohl používat... dlouho jsem se na Taxi 4 nechtěl podívat.. bál jsem se... tam to ale bylo milé překvapení ()

Melies 

všetky recenzie používateľa

5 / 10 Typická 'taxíkovská' atmosféra poteší vynikajúcim tempom a niektorými nezabudnuteľnými gagmi ("Som tehotná" ... "Koľko?" ... "Osem mesiacov."), ale ku koncu tak neskutočne stratí dych, že to až možné nie je - vtipy sa začnú opakovať, rýchlosť rozprávania klesá a Damoklov meč s menom Nuda sa nenávratne vyrúti vstriec nášmu sklamanému srdiečku... A nezachránia to ani sexi budúce mamičky (to znelo divne) - na to sa tam objavujú až príliš zriedka. ()

becki_tu 

všetky recenzie používateľa

Sympatické pokračování taxíkovské série, která sice nepřináší nic nového, ale pořád nabízí slušnou porci zábavy plné nejrůznějších gagů a fórků. Přítomnost Sylvestera Stalloneho na začátku bylo příjemné zpestření, ale možná mohl zůstat ve filmu déle. A nápad s "bondovskými" titulkami se mi líbil, stejně jako tradičně krásná tuněná 406ka s netradiční "výbavou" na zasněžené stráně. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (18)

  • Sylvester Stallone, ktorý si na začiatku filmu zahral malú rolu cestujúceho na letisku, je vo francúzskej verzii nadabovaný. (m.a.t.o.)
  • Hudba, ktorú počúva generálov šofér tesne predtým ako havaruje, je grécka národná hymna. (m.a.t.o.)
  • Ve scéně, kdy je policejní sbor v komisařově kanceláři, se vteřinová ručička na hodinách nepohybuje. Hodiny jsou jen zastaveny na čase "za pět minut dvanáct", který byl do scény potřeba. (MiraSKS)

Reklama

Reklama