Reklama

Reklama

VOD (1)

Keď sa do jeho malej rybárskej loďky pri naozaj bizarnej nehode zavŕtal periskop ponorky, musel statný taliansky chlapík, ktorému nik nepovie inak ako Buldozér (Bud Spencer), zavesiť svoju prácu neveľmi úspešného rybára definitívne na klinec. Odsúdený na večné ničnerobenie trávil odvtedy celé dni v rôznych krčmách a jediným akým-takým obveselením bolo preňho sledovanie občasných potýčok medzi miestnymi a tlupou amerických dôstojníkov z neďalekej vojenskej základne. No keď už všetkých zúčastnených čoraz častejšie bitky začali dosť nudiť, navrhli domáci vojakom „priateľský“ futbalový zápas – a oni túto výzvu (neprozreteľne) prijali. Trénerom miestnych sa stal práve Buldozér, ktorý bol sám kedysi profesionálnym športovcom a ktorý sa teraz - spočiatku s neskrývanou nevôľou, no napokon s obrovským nasadením – vrhol do statočného boja s neférovými grifmi Američanov. Rozhodujúci zápas sa ukáže byť skutočnou vojnou, v ktorej, nanešťastie, Buldozérov tím ťahá za kratší koniec – no len dovtedy, kým sa do boja nerozhodne vstúpiť i on sám! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (43)

Snorlax 

všetky recenzie používateľa

Jak mám hodnotit objektivně, když mám slabost pro Buda Spencera? On to není žádný trhák, tenhle film. Jenže Spencer zase kudy chodí, tudy mlátí své soky. A já si nemůžu pomoci, ale i po těch mnoha letech a mnoha bitkách, mě to baví. A rozhodně mě baví i ten prajednoduchý příběh všech sportovních filmů, kterak slabé mužstvo porazilo samo sebe. Jenže zde se neporáželo s patosem amerických blbofilmů. ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Spousta lidí se tu diví, proč jsou na ČSFD k ohodnocení jednotlivé série pořadů jako Kdo přežije anebo díly večerníčkových seriálů. A já se zase divím, proč tu má rozepsané všechny filmy Bud Spencer? Vždyť je to pokaždé to samé dokolečka. S tím rozdílem, že každý další film je zase o něco nudnější... ()

Reklama

Subjektiv 

všetky recenzie používateľa

Nesčetněkrát zpracované téma boje týmu hodných outsiderů proti zlým favoritům uvařené po Spencerovsku, což neznamená nic jiného než okořenění pár bitkami. Na rozdíl od některých jiných Spencerových filmů tu chybí opravdu vtipné repliky. Jediné štěstí, že Spencer vždy hraje nabručené chlapíky, a to neumožňuje obvyklý patos podobných sportovních filmů hnát příliš vysoko. Slabé **. ()

RHK 

všetky recenzie používateľa

Jistě, není to duchovní veledílo, zato však zábavný akční film s Budem Spencerem coby trenérem italských mladíků na zápas v americkém fotbalu proti místnímu týmu US Army. Film ubíhá svižně a nejrůznější bitky jsou natočeny velmi dobře a s humorem. Vedle "Jestli se rozlobíme, budeme zlí" jde o jeden z nejlepších Spencerových filmů. Ukázka: http://www.youtube.com/watch?v=sMjdb-x2zPE a http://www.youtube.com/watch?v=lacBdoxoovg ()

Pierre 

všetky recenzie používateľa

Škoda že se film víc nezaměřil na Buldozerovo trénování (tak si to přiznejme, začne se trénovat až někdy v 50 minutě.) Ale jinak je to docela pohodový film a Bud se svým zvláštním charismatem ho samozřejně spolehlivě táhne a ústřední písnička je opět (jako snad u každého Budova filmu) fakt skvělá. Dávám tři a půl. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Pise v Toskánsku, konkrétně na Marina di Pisa. Natáčelo se od 20. února do 20. dubna 1978. (noelcoward73)

Reklama

Reklama