Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svého muže miluje, ale péče o domácnost ji vyčerpává. A po 20 letech manželství zjistí, že si našel atraktivní mladou milenku. (Netflix)

Recenzie (4)

majo25 

všetky recenzie používateľa

Veľmi dobre fungujúca rodinná drámička z prostredia povedzme nižšej strednej vrstvy niekde na obyčajnom sídlisku, akých sú tisícky. Napriek tomu, že sa odohráva väčšinou v jedom byte dokáže každú chvíľu niečo ponúknuť a divák sa jednoducho musí tešiť na vyústenie zápletky. Rodinka a hlavne roztržitá gazdiná, ktorá miluje svojho manžela a urobila by pre neho všetko všetúčko, hoc sa nachádza v manželstve už dosť dlho, naviac s odrastemným synom, sú dosť netypické, aspoň z toho, čo poznáme bežne v reáli alebo z hollywoodskych filmov. Dokonca by tolerovala aj neveru, možno aj milostný trojuholník. Príbeh napriek istej netypickosti pôsobí nadčasovo. Mne relatívne neznáma Mitchellová jednoducho hviezdi, zahanbiť sa nedá ako Quayle, na toho som si však v romantických polohách musel dlhšie zvykať. ()

slunicko87 

všetky recenzie používateľa

Věčně aktuální téma mužské krize středního věku. Po dlouhém manželském soužití se Jim zamiluje do své krásné a mladé kolegyně a chce kvůli ní opustit manželku a syna. Pointa založená na lítosti a síle zvyku paradoxně nepůsobí jako černobílý happyend a vybízí k zamyšlení daleko více než celá předchozí zápletka. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama