Reklama

Reklama

Búrlivé víno

(seriál)
  • Česko Bouřlivé víno
Dráma / Rodinný
Slovensko, 2012, 109x50 min

Scenár:

Diana Kacarová

Hrajú:

Emil Horváth ml., Nela Pocisková, Juraj Loj, Monika Hilmerová, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Jana Oľhová, Marián Slovák, Eva Rysová, Ľuboš Kostelný (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Rodinný seriál z krásneho vinárskeho prostredia - Búrlivé víno, ktorý poteší najmä romantické duše. Určite vás zaujmú osudy dvoch vinárskych rodín, spojených dávnym priateľstvom a rozdelených klamstvom. Je to seriál, ktorý ponúka množstvo emócií, ktoré patria do životov každého z nás, ako je láska, priateľstvo, nenávisť a aj ľudskosť! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (175)

migl odpad!

všetky recenzie používateľa

Táto žumpa a všetky tomu podobné telenovely natočené za posledné roky sú určené pre slabomyselného diváka,evidentne je ich u nás dosť, keď žnú taký divácky "úspech". Už to tu niekto spomenul,už XY rokov sa na Slovensku nenatočil žiadny film ktorý by za niečo stál(stále rovnaká pesnička,nie sú financie),ale na tieto fekálie sa ich vždy nájde dosť ! :-( ()

kebom odpad!

všetky recenzie používateľa

To už je najnovšia móda ukradnúť názov (z oproti tomu) podareného filmu? Ako paródia výborné, za zmienku stojí napríklad "dialóg" Ivana Letka s akýmsi "hercom", ktorý sa ho pýta, aké víno má priniesť. Ten mu odpovie, že červené suché :-). To je ako keby som si prišiel do autosalónu vyberať auto a predavačovi by som povedal, že chcem dieselové auto a pritom by som bol majiteľom povedzme automobilky... ()

Reklama

maestrotatum odpad!

všetky recenzie používateľa

od prvej serie sa rieši úplne rovnaká téma len sa vymenia herci.... je to slovenská sračka vydaná za hit a napodobňuje dejstvo z Dallasu. Jednoduchšie je nájsť jednorožca v Tatrách ako nájsť miligram originality v Búrlivom Burčiaku. Svoje IQ zistíte tak ,že od čísla 120 odpočítate diely búrlivého vína, ktoré ste videli. Toť vsjo! ()

m.a.t.o. odpad!

všetky recenzie používateľa

OK, od Ordinácie v ružovej záhrade je to jednoznačne posun vpred, povedzme, že po technickej stránke (kamera, strih) a výberom lokácií to preští aj konkurenčný Panelák, ale stále je to iba telenovela, pretože - scenáristi sa točia stále na mieste, absolutne absentuje humor (áno, od denného seriálu vyžadujem aj štipku humoru) a nakoniec - herci sú neuveriteľní, niektorí (Loj, Pocisková, Túma, Deák) až trápni... ()

brumbrum 

všetky recenzie používateľa

Hm, akoze dost bieda, taka srackovejsia verzia srackovej Jednoduchej Marie. Srackovi herci, srackove pribehy. Obcas daka pekna pipka, tak na 1* to dako vytiahli, inak pozeratelne ovela horsie ako Dallas. Uz niekoho napadlo, ze 109x50min = 90.8 hodin, coze je pri pozerani od rana do vecer asi 10 dni :--))?? To ako dakto pocita s tym, ze clovek 10 dni svojho zivota preserie takto? Fuuu, to by muselo byt hodne ine vino! Kto pochybuje, kuknite si na youtube niekolko ukazok.. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (31)

  • Ivan Dolinský (Emil Horváth) šiel do lesa na huby a bolo spomenuté, že sa vrátil s dubákmi, no on priniesol hnedé prášivky. (tommy187)
  • Najstaršou účastníčkou nakrúcania bola Eva Rysová, ktorá v roku 2013 oslávila 81 rokov a v seriáli hrala ironickú Annu Roznerovú. (Zdroj: cas.sk)
  • Seriál získal ocenenie OTO dvakrát za sebou v rokoch 2013 a 2014. (Jozef.Payfen)

Reklama

Reklama