Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Najväčšia hviezda francúzskej komédie súčasnosti, Omar Sy, sa po obrovskom úspechu Nedotknuteľných vracia v krimikomédii o dvojici rôznorodých policajtov, ktorí vyšetrujú smrť manželky vplyvného šéfa Národnej únie zamestnávateľov, ktorú nájdu mŕtvu na jednom z parížskych predmestí. Kým kapitán Francois Monge je na predmestí absolútne nepoužiteľný, to isté platí aj pre jeho černošského kolegu Ousmana v prostredí salónov parížskej smotánky. Okolnosti ich však prinútia spolupracovať... (STV)

(viac)

Diskusia

 (hodnotenie, recenzie)

Žabožroutská ptákovina, při které musí být bývalým francouzským hvězdám kurevsky k blití když vidí co se stalo ze slavnou francouzskou komedií.  Belmondo, Funes, Girardotová a další skutečné hvězdy musí strašně zvracet.

gab0

gab0 (hodnotenie, recenzie)

m.a.t.o.

Tak veru, zamer bol jasny - vytlct kapital z filmu, ktory mal uspech v roku 2011. Jeho nazov snad netreba pisat.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

gab0

Krizovatka smrti II a III mala aspon Chana a Tuckera, ale toto? Omar Sy bol sice fantasticky v Nedotknutelnych, ale v komedii sa na Tuckera nechyta ani trochu. A ten scenar? Minutu po skonceni filmu som ani nevedel o com to vlastne bolo...

na príspevok reagoval gab0

gab0

gab0 (hodnotenie, recenzie)

Ani raz som sa pocas filmu neusmial, komedia bez stipky humoru. Sledoval som so slovenskym dabingom, ten uz pokazil uplne vsetko. Pripomina mi to Krizovatku smrti II a III. Nepozeratelne. Naco to natacali?

na príspevok reagoval m.a.t.o.

Rosso

Rosso (hodnotenie, recenzie)

co to je zase za překlad : De l'autre côté du périph- Nepoužitelní?? WTF

na príspevok reagoval mr.filo

Uživateľ Rosso zmazal svoj príspevok.

Reklama

Reklama