Reklama

Reklama

Prometheus Trap

USA, 2012, 89 min

Obsahy(1)

Posádka vesmírnej lode sa odkloní od svojho kurzu a keď sa prebudí z umelého spánku, jej členovia musia začať pátrať po stratenej nákladnej lodi, ktorá preváža časovú zbraň smrtiacej sily a dosahu. Trhlina v čase túto zmiznutú loď spolu so zbraňou, preživšími členmi posádky a záchranným tímom uväzní v neustále sa opakujúcej časovej slučke. Iba dvaja androidi na palube sú schopní spomenúť si na udalosti, ktoré sa odohrali pred opakovaním toho istého časového úseku. Ľudskí členovia posádky sa však s plynúcim časom začínajú správať čoraz podivnejšie a sú hrozbou pre seba aj ostatných. Androidi musia bojovať s časom a odhaliť logiku časových slučiek prinášajúcich smrť a ničenie skôr, než bude neskoro. (Incantator)

(viac)

Recenzie (2)

endymion 

všetky recenzie používateľa

Kdo chce vidět, jak se astronauti ukládají ke kryospánku do igelitových obalů na šaty a na průzkum si oblékají hokejové chrániče, nechť si tento film pustí. Jinak raději sáhněte po libovolném dílu z Krajních mezí, které tento snímeček nejvíce připomíná, bohužel kvalitou se jim ani zdaleka neblíží. Nápad slušný, provedení otřesné. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Úbohá snaha priživiť sa na názve "Prometheus" s týmto poloamatérskym, otravným sci-fi trashom. K dobru mu však priznávam, že po chvíli upustí od snahy hlúpo kopírovať Prometheusa a ponúkne svoj vlastný príbeh o vesmírnych cestovateľoch, ktorí sa dostávajú do časovej slučky a tá vedie k zániku planéty. Vytrhnúť sa ich z toho snažia androidi, ktorí si ako jediní pamätajú, čo sa už udialo. Len škoda, že je to taká bohapustá, komorná a nezaujímavá nuda. ()

Reklama

Reklama