Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Nick (Elijah Wood) zjistí, že vyhrál večeři se svou oblíbenou hvězdou Jill Goddard (Sasha Grey), je neuvěřitelně nadšený, že konečně dostal šanci setkat se s ní. To vzrušení ho opustí, když zjistí, že herečka nesdílí stejné nadšení jako on. Jillin manažer Chord (Neil Maskell) mu nabídne něco, co nemůže odmítnout: Chord umožní Nickovi neustále sledovat Jill přes počítač. Nick se zpočátku zdráhá, ale Chord ho přesvědčí tím, že by měl dostat alespoň nějakou šanci se k herečce přiblížit. Nick začne svou hvězdu sledovat. Posléze zjišťuje, že není vše v pořádku a že Chord na něj ušil boudu. (Terva)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (69)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Open Windows ma veľmi prekvapili. Je to skutočne uveriteľný, psychologický a dobré vymyslený thriller, kde som celý čas so záujmom sledoval čo sa bude diať a aké prekvapenia to ešte skrýva. Elijah Wood je v tomto filme fantastický a musím povedať, že som rád, že dokázal byť aj v dobrom filme po tom čo som tohto roku videl Set Fire To The Stars, z čoho vznikol tragický životopisný film. Atmosféra funguje a čo sa týka technických vymožeností, tak nechcem moc do toho ísť, lebo nie som v tomto smere žiadny preborník. Každopádne vo filme som tomu absolútne veril. Záver je skvelý a nebudem nič spoilovať, lebo to stojí za to vidieť. Myslím si, že tohtoročné Unfriended využilo tiež niektoré nápady, no poňali to viac hororovým štýlom. Toto je skôr thriller. Ja som si ho výrazne užil a nevidím dôvod nedať plný počet bodov. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Fanúšik vyhrá rande s obľúbenou herečkou, ktorá ho však sklame tým, že odmietne. Následne ho kontaktuje jej údajný manažér, ktorý mu ponúkne možnosť sledovať ju neustále cez počítač... Zdá sa, že Nacho Vigalondo sa zaradí k ďalším talentovaným tvorcom, ktorí svojou nádejnou a osobitou tvorbou nakoniec zapadnú do spárov USA mainstreamu. Takže po prelomovom, napínavom "Los cronocrímenes" a odľahčenom, zábavnom "Extraterrestre" prichádza nepríliš zaujímavý "Open Windows", v ktorom sa režisér dokonca vzdal aj svojho sci-fi trademarku, na úkor otravnej, neoriginálnej a vo svojej podstate až naivne trápnej problematiky internetu a cyber-terroru. To sa snaží zaobaliť do pozerateľného a tajomného formátu typu modernizovaného "Rear Window", ale nefunguje to. Prehnané a zároveň predvídateľné dianie ma nebavilo, spracovanie cez PC obrazovky iritovalo, celkovo som tomu filmu nič neveril a Vigalondo mi tak tento rok už druhý raz (po pochybnom príspevku do slabého "V/H/S: Viral") potvrdil, že v budúcnosti nemá cenu sa na jeho filmy tešiť. ()

Reklama

Adrian 

všetky recenzie používateľa

Osobne najzaujímavejší mi prišiel zvolený štýl - kde sa viacúrovňové vnímatie toku času zintenzívňuje zvoleným prostriedkami všadeprítomných kamier a pozorovacej techniky - od webkamerky až po rôzne typy surveillance video senzorov. Ovšem tá lacinosť príbehu tomu nohy podráža. Fanúšikovia Sashy a modrookého hobita môžu byť ovšem spokojní... (videné na EFM) ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

I přes své chyby mě film ale bavil a i přes celkem dlouhou stopáž si dovedl udržet mou pozornost. Pravda, hlavně proto, že jsem čekal, jak moc zamotané to bude. Je to zamotané zbytečně, ale ta forma mi naplno sedla a ani trochu mi nevadila. Elijah Wood se stává zajímavou ikonou hororu a já jsem zvědavý, v jakém dalším filmu se objeví, protože by to opět mohlo být v nějakém ohledu zajímavé. ()

Morholt odpad!

všetky recenzie používateľa

Nevim, jestli je tohle všechno technicky možné a je mi to úplně jedno, protože forma i styl, jakým je zpracována, to všechno mi bylo naprosto cizí a nebavilo mě to či dokonce odpuzovalo. A herci? Frodo Pytlík je pořád Frodo Pytlík a Sasha Grey by měla zůstat u toho porna, byť to úplné poleno není. Docela jsem se těšil, takže o to větší zklamání bylo, že jsem Open Windows nedokázal dokoukat. Naprosto zasloužený odpad!. ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo ve Španělsku ve městě Madrid a v Texasu v Austinu v místním filmovém studiu Spiderwood. (Terva)

Reklama

Reklama