Reklama

Reklama

VOD (1)

David Wozniak (Vince Vaughn) patrí do armády nezadaných, ťahá mu na štyridsiatku, životom sa pretĺka v mikine a teniskách a nechýba mu vlastne nič okrem zodpovednosti a akýchkoľvek ambícií. Hociktorý našampónovaný borec v obleku by ho jednoducho označil za „lúzra“ a súhlasili by aj všetky jeho bývalé priateľky. Ale ak si spomenieme na porekadlo „Zapovedaného chleba sa najviac naješ“, na Davida teraz čaká doslova celá pekáreň. Zistí totiž, že je biologickým otcom 533 detí. Áno, 533. Slovom päťstotridsaťtri. Pred 20 rokmi daroval za peniaze spermie a jeho spermobanka mu teraz posiela veľmi zaujímavé úroky. Všetky jeho deti navyše chcú, aby ich biologický otec vyšiel z utajenia. Utiecť, presťahovať sa, zmeniť si meno, nebrať telefóny, neotvárať dvere? Bežné riešenia David na počudovanie zavrhne. Namiesto toho sa v slabej chvíľke rozhodne vykašľať na rady svojho právnika a otvorí Pandorinu skrinku - obálku s fotkami a životopismi svojich čerstvo dospelých detí a rozhodne sa ich potajomky spoznať. Je to dobrý alebo zlý nápad? V každom prípade veľmi zábavný. (TV Markíza)

(viac)

Videá (32)

Trailer 2

Recenzie (361)

Figu 

všetky recenzie používateľa

Už jen ta myšlenka, že si člověk sám podlahní a za kvalitně odvedenou práci, kterou si sebou pyšně nese v nádobce na chcanky, utrží pěknej tučnej balík, je geniální. Ovšem nesmíte být dárcem moc častým, nemusí se to totiž vyplatit. David se o tom přesvědčil na vlastní kůži. Svůj termix nosil do spérkabanky minimálně třikrát denně a hle, měl ho tak neobyčejný, že se prostě rozdávalo furt a pořád dokola. Jenže oni děti po čase budou chtít vědět kdo je jejich taťulda... Opět Vincova originální zábavní jízda! 75% ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Od tohto námetu som očakávam oveľa lepšiu komédiu, keďže potenciál na to bol úplne jednoznačne. Namiesto toho som sa dočkal tak trochu príliš idealistického príbehu, kde išlo všetko až príliš jasne a jednoducho, ako keby vo svete neexistoval žiadny hnev, ale len neobmedzené odpustenie a úcta. Mohli do toho primiešať aj kus reálnosti, takto to bolo naozaj takmer ako rozprávka. Vince Vaughn zahral skvelo, rovnako aj Chris Pratt. Ale celkový dojem z tohto celého je naozaj na úrovni bežnej americkej komédie, ktorá sa miestami potápala do sfér trápnosti. Čakal som určite viacej... ()

Reklama

Kopik 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsme klasickou komedii ve stylu Vince Vaughna, dostal jsem přesně odměřený výborný film o nevšedním problému. Skvělá myšlenka, dobré zpracování, pro mě obrovské překvapení. Nicméně neočekávejte od daného dílka typickou komedii, jedná se spíše o romantické drama s lehce komediálními prvky (SPOILER: nejvíce komediální byla asi scéna při skoku do bazénu a s popelářema, kdo viděl, ví). Ale mohu s čistým svědomím konstatovat, že jako oddychovka s velice příjemným obsazením to lze více než doporučit. Toto se vážně povedlo. ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Český název vůbec nevystihuje atmosféru filmu. Možná proto jsem se tak zdráhala se na něj podívat, ale kvůli filmové výzvě jsem musela a jsem za to ráda. Překvapilo mě téma filmu a hlavně jak se se svojí rolí popral komediant Vince Vaughn. U filmu jsem se zasmála, i jsem si pobrečela a jedná se o opravdu kvalitní komedii. ()

Grran 

všetky recenzie používateľa

Příjemná oddychovka, která se naprosto příčí svému českému názvu. Je to ideální film pro nedělní pohodu, kdy se člověk chce zasmát, ale i se nechat dojmout. Smutný překlad Pozdravy ze spermabanky sice s pointou filmu koresponduje, avšak nechává pachuť něčeho perverzního, což u tohoto skvělého filmu je opravdu zcestné. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (7)

  • Keď sa David (Vince Vaughn) a Brett (Chris Pratt) rozprávajú večer na dvore o deťoch, vidíme ako Brettov syn schádza po schodoch smerom k pieskovisku a vzápätí z domu vychádza Brettova dcéra, ktorá ide na dvor. V ďalšom zábere vidíme, ako Brett hovorí svojmu synovi, aby nešiel na piesok, no v zábere je vidieť ako z domu opäť vychádza jeho dcéra, ktorá už dávno mala byť na dvore. (Hudakfilms)
  • David Wozniak (Vince Vaughn) má hnedé oči, no veľké množstvo jeho potomkov má oči modré. Z genetického hľadiska, nakoľko je "gén hnedých očí" dominantný, to nie je možné. (Lukoh)
  • Filmovanie prebiehalo v novembri 2012 v New Yorku. (Laslo)

Reklama

Reklama