Reklama

Reklama

VOD (1)

Zephyr neočekávaně skočí vpřed. (Disney+)

Recenzie (1)

BaronMartin 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatím asi nejslabší epizoda, ale špatná rozhodně není. Co mi trochu vadí, tak je absence té správné atmosféry 70. let, která tu je hlavně v prvních minutách a následně jak kdyby seriál zapomněl, že jsou sedmdesátky. Takže tu máme pár hitparádových songů, totálně epické intro jak z nějakého sitcomu a pár dost fajn záběrů na New York, ale to je prostě všechno. Zbytek je fajn, hrozně se mi líbí propojení s MCU v podobě projektu Insight, jehož zapracování do děje mi přišel jako fakt dobrý nápad. Je taky super vidět konečně Ricka Stonera v reálné podobě :D a vrací se nám i staří dobří Malickové. Sousa je taky pořád skvělý. Hodnocení: 60% ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (22)

  • Počas otvárania sekvencie titulkov sa použilo logo seriálu Wonder Woman (1975). (Pat.Ko)
  • Mená na zozname cieľov projektu Insight z roku 1976 zahŕňajú:
    1. Conrad Murphy - nepreukázaná postava v MCU, v pôvodných komiksoch (vesmír Earth-616) zdedí niekedy Mace of Aeshma a je otcom Sandry Murphy.
    2. Bruce Banner - Hulka.
    3. Victoria Hand - agentka S.H.I.E.L.D.-u, ktorá v MCU zomrela počas preberania kontroly nad Hydrou v prvej sérii tohto seriálu.
    4. Niceola Amador - nepreukázaná postava v MCU, má rovnaké priezvisko ako agentka S.H.I.E.L.D.-u Akela Amador (ktorá sa objavila v 1. sérii seriálu) a môže byť jej matkou.
    5. Michael Phillips - nepreukázaná postava v MCU, v komiksoch je známy ako "Ice Phillips" a jedna z jeho inkarnácií v komiksoch je veterán z vietnamskej vojny.
    6. Margaret Nelson - nepreukázaná postava v MCU, má rovnaké priezvisko ako Franklin "Foggy" Nelson, takže by mohla byť jeho príbuznou.
    7. Jim Morita - člen Howling Commandos počas 2. svetovej vojny, ktorý sa objavil vo filme Captain America: Prvý Avenger (2011) a je predkom riaditeľa Moritu z filmu Spider-Man: Návrat domov (2017).
    8. Roberto Gonzalez - dočasný riaditeľ S.H.I.E.L.D.-u, ktorý sa objavil v 2. sérii seriálu. (Pat.Ko)
  • Názov "A Trout in the Milk" odkazuje na výraz, ktorý vytvoril Henry David Thoreau. Vo svojom denníku z 11. novembra 1850 Thoreau napísal: "Niektoré okolnostné dôkazy sú veľmi presvedčivé, napríklad keď nájdete pstruha v mlieku." (Pat.Ko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené