Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše sa rok 1969. Na pláž v malom pobrežnom mestečku Noitia sa chodia hrávať Fins, ktorý trpí závratmi, po ktorých na istý čas upadáva do bezvedomia, jeho priateľ Brinco a na svoj vek vyzrelejšia Leda, o ktorú spolu chlapci súperia. Ledu tajne miluje aj nepriestrelný brankár Chelin. V mestečku, kde každý pozná každého, ukrýva seňor Mariscal (Juan Diego) svoj pašerácky tovar v zrúcaninách starej školy.
Po dvadsiatich rokoch sa sem vracia detektív Fins (Quim Gutiérrez), ktorý za celú tú dobu nenapísal Lede (Celia Freijeiro) ani jeden jediný list. Tej sa medzitým narodil syn od Finsovho najlepšieho priateľa Brinca (Miguel Ángel Silvestre), ktorý sa práve stal bossom pašeráckeho kartelu a ktorého sem Fins prišiel zatknúť... (sochoking)

(viac)

Recenzie (1)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Todo es silencio začalo nádejne, ako taká vzťahová dráma, ktorá potom bohužial, prešla do veľmi plytkej kriminálky , kde hlavný hrdina- poliš, pobehuje vo svetríku a košieľke, ako nejaký študentík s mega foťákom v ruke a špehuje svojho naj kámoša a jeho ženskú, do ktorej bol celý hotový, ako mladý šprngáč pred dvadsiatimi rokmi. Nefunguje to ani ako dráma a ani ako krimi. Je to skôr taká priposratá telenovela, ktorá sa len vlečie a vlečie, až by jeden zdochol... ()

Galéria (31)

Reklama

Reklama