Reklama

Reklama

Jack a Vanessa se coby nastávající rodiče přestěhují do toho nejstrašidelnějšího zchátralého domu v New Orleans. Netuší však, že na něj byla vržena vražedná démonická kletba. Jackovi a Vanesse se situace brzy začne vymykat z rukou, stejně tak jako jejich neochotnému sousedovi F'Resnelovi, Vanessině přátelskému psychiatrovi, její wiccanské sestře Marjorii i detektivům, kteří mají vyšetřit narůstající počet mrtvých těl. Zachránit je může jedině elitní vatikánské komando vymítačů ďábla - nebo ani to ne? (Cinemax)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (60)

V.Silver 

všetky recenzie používateľa

Nemůžu si pomoct, ale bylo to tak blbý, až to vlastně bylo dobrý. Správné parodické postupy, nápady a skeče, byť závěrečný fight mohl dopadnout krapet líp - přišlo mi to víc jako nekončící improvizace místy dobrých herců :) Určitě to nikomu nedoporučuji, ale bavil jsem se skvěle, hlavně Po Boy záběry zabíjely! 60% ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Po sklamaní z A Haunted House a Scary MoVie je Hell Baby dobre natočená komédia na v hororoch prevarenú tému len absolútne minimálne odkazujúcu na The Omen. Na rozdiel od zmienených dvoch paródií má Hell Baby vynikajúci komediálny timing. Pre fanúšikov Leslie Bibb povinnosť. Rob Corddry je prekvapivo civilný a asi prvý krát pôsobil nenútene. Či už sa jedná o večne vyhuľujúcu dvojicu drsných farárov alebo provokujúcich policajtov, či susedku alebo v tých najnevhodnejších chvíľach sa objavujúceho suseda, všetky postavy sú výborne obsadené. Riki Lindhome sa tu predvedie v plnej paráde a jej sfajčujúca seansa nemala chybu, rovnako aj v rýchlosti zostrihané stravovanie vo fastfoode so všetkými mľasknutiami, grgnutiami, prdnutiami, usrknutiami, zahryznutiami a pochutnaniami je super. I keď som si par krát povedal "to je ale kktina" bolo to len a len v tom pozitívnom zmysle. ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Tohtoročné hororové komédie mi zatiaľ príliš nesedia a táto nie je výnimkou, aj keď sa jedná aspoň o znesiteľný počin. Tehotný párik sa nasťahuje do prekliateho domu v New Orleans a okrem podivných susedov, policajtov a kňazov majú na krku aj démonické prejavy, predpovedajúce príchod diabolského dieťaťa. No, podľa očakávania to nebolo strašidelné, ale miestami to bola aspoň sranda. Aj keď naozaj iba miestami, pretože občas to bolo zase zbytočne prehnané, otravné a trápne, ale na jedno pozretie to plus/mínus ušlo. ()

juta 

všetky recenzie používateľa

Komedie to není špatná, nebo to je parodie? Pokud ano, tak jsem parodovaný film neviděl. Možná že jsem tomu nedal moc hvězdiček, jak se ode mě čekalo, ona to není špatná komedie, ale na můj vkus se zde hodně mluvilo a docela dlouho trvalo, než se tam něco začalo dít a některé vtípky mě také nenadchly, ale možná že to bylo také z části titulky, které jsem občas nestíhal číst. ()

lykan9 

všetky recenzie používateľa

Hell Baby je hrozná kravina, ale dařilo se jí mě něčím upoutávat a překvapovat. Rozhodně mě nejvíc dostala scéna ve sprše, která byla totálně zbytečná, jako skoro každá scéna, ale já se u ní bavil - respekt Riki Lindhome. I Přes pár fakt zajímavých věcí mě však tato komedie nepřesvědčila. Jako lekačky se sousedem ještě dobrý, ale ten zdlouhavý závěr už byl děs. Pro fandy podobného žánru budiž, ale na mě to moc nepůsobilo. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčelo se v americkém New Orleans. (rafix)

Reklama

Reklama