Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Guida a Antonie, mladého páru s protikladnými charaktery. On je jemný, trpělivý a kultivovaný a ona je neklidná, urážlivá a hrdá. On pracuje v noci v hotelu jako portýr a ona ve dne v půjčovně aut. Příběh vypráví, co se stane, když se Guido a Antonie rozhodnou mít dítě. Jejich láska se zdá být nezničitelná, než se Guido a Antonie rozhodnou mít dítě a situace se začne vyvíjet nepředvídatelným směrem. (Středoevropský festival italského filmu)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

W.Wicki.W 

všetky recenzie používateľa

Na mě příběh udělal dojem, trochu nesourodý pár, který se snaží o miminko... Avšak jim není přáno.. Povahově je to trošku šílená kombinace, oheň a voda... ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

80 minút jeden rímsky pár rieši problémy s otehotnením a nič viac. Režisér sa nám tieto problémy snaží sprostredkovať kvázi vtipnou a bláznivo komediálnou formou, ktorá mnohých v kine rozosmiala a pri ktorej som si uvedomil, že rozhodne nesledujem žiaden európsky art. Občas mi bolo aj trochu trápne. Vážnejšie okamihy sú síce lepšie, ale psychologicky málo uveriteľné a pri jednej Antoininej poznámke, po ktorej by ju opustil každý hrdý chlap sa Guido zachová ako blb. Vedľajšie postavy sú karikatúry a typy, rocker je nezodpovedná komická figúrka, rodičia zase svojej dcére samozrejme nerozumejú. Skôr talianska komercia ako festivalový film, ktorý by mal zaujať kritiku. Aspoň som si urobil obrázok o súčasnom vzhľade Ríma a jej obytných štvrtiach. ()

Galéria (33)

Reklama

Reklama