Reklama

Reklama

Emilie Richards


Ostrov lásky (E09)

(epizóda)
  • Česko Nový Zéland, nový začátek (viac)

Obsahy(1)

Po smrti otca, s ktorým sa pred 20 rokmi rozhádal na život a na smrť, sa šarmantný Duncan Sinclair (Oliver Mommsen) rozhodne spolu so svojou dcérou April (Isabella Brown) vrátiť z New Yorku na rodný Nový Zéland, aby predal otcovu pozostalosť – rodinný hotel s priľahlými pozemkami - a zbavil sa tak definitívne posledných väzieb spájajúcich ho s bolestnými spomienkami na minulosť. Po hádke s otcom a odchode s domova totiž prerušil všetky kontakty aj so svojou matkou Melissou (Elisabeth Trissenaar), pretože mal pocit, že ho zradila a nikdy ho pred otcom dostatočne nechránila. nečudo, že ich prvé stretnutie po toľkých rokoch prázdnoty a mlčania je viac ako chladné... Duncan jej dá jednoznačne najavo, že je tu len kvôli predaju dedičstva, potom plánuje okamžite odcestovať späť do Ameriky a nikdy viac sa sem už nevrátiť! No jeho plány sa začnú pozvoľna meniť kvôli hrdej dedinskej lekárke Mare Turnerovej (Tessa Mittelstaedt), ktorú mu osud od jeho návratu vždy zas a znova nenápadne privádza do cesty. Mara je, rovnako ako ostatní miestni, proti predaju pozemkov – pretože sa všetci, a nie bezdôvodne, obávajú, že potenciálny kupec na nich mieni postaviť luxusný bytový dom a znemožní im tak prístup k nádhernému priľahlému jazeru! Ako to už býva, aj napriek rozličným názorom to medzi Duncanom a Marou od ich prvého stretnutia neprehliadnuteľne iskrí. No keď sa napokon rozhodnú zariskovať a skúsiť to spolu, objaví sa šokujúce podozrenie, že by mohli byť... Súrodenci! Mara sem totiž pred časom tiež neprišla náhodou, ale s istým zámerom – nájsť svojho otca, o ktorom vie len to, že s ním jej mama otehotnela v hoteli Duncanovho otca, kde pred rokmi pracovala. A keďže jeho otec bol notorický sukničkár... A akoby to nestačilo, na scéne sa zrazu nečakane zjaví Duncanova exmanželka! (TV Doma)

(viac)

Recenzie (4)

pupidup 

všetky recenzie používateľa

Chtela bych mit v zivote jedinou starost... neodmitnou zdedit luxusni hotel v lokalite u jezera,podobne raji... a paternita se holt taky vyresi. 😊 verim tomu,ze spisovatelka techto blbinek je vlastne marketingovy agent cestovni kancelare. ()

topi80 

všetky recenzie používateľa

Jeden z tisíců dalších pokusů o oxymoron, který nazýváme německou romantikou. Tentokrát se vyznačuje množstvím nesympatických postav. Tvůrci dosáhli neobyčejného paradoxu, kdy se jako nejsympatičtější postava jevila naprosto vedlejší postava prodavačky a hned v závěsu za ní byla "zlá" exmanželka. Postavy obdařené značnou nedůvtipností pak jednaly tak absurdně, že se mi hned několikrát během sledování vybavily ujeté scénky z Cimrmana. Přírodu bychom každopádně nějak ohodnotit mohli, i když nevím, jestli je to zásluha režiséra, kameramana anebo (což je nejpravděpodobnější) přírody samotné. Doporučuji sledovat na televizi, která hezky zobrazuje zelenou barvu. ()

Reklama

Jarsey 

všetky recenzie používateľa

Ta příroda je prostě nádherná! Od začátku do konce se sem tam mihne část krásné novozélandské krajiny. Jo, on to neměl být přírodopisný snímek právě o tom? Prý to má být romantický film? To jsem si tedy nevšimla. Nesympatické postavy, které snad mají stejné mozkové pochody, protože jejich jednání ani dialogy se od sebe nijak zvlášť neliší, což by u filmu mohlo být docela důležité, takže kdyby film měl jednoho dabéra, jako kdysi za starých časů, nepoznáte, kdo zrovna pronáší řeč, protože ty větné stavby a styl mluvy jsou u všech stejné. V některých případech se dokonce dalo předvídat, co daná postava řekne, to je na slušnou zívačku. Takže jedna hvězdička za přírodu a krajinu. ()

Galéria (24)

Reklama

Reklama