Reklama

Reklama

Jeden deň

(seriál)
všetky plagáty
Slovensko, 2012, 12x28 min

Réžia:

Šimon Ondruš

Hrajú:

Marcel Merčiak

Obsahy(1)

Otvorený dokument s pevnými hranicami štyroch postáv a jedného dňa. Divák prežije esenciu jedného dňa v spoločnosti štyroch protagonistov, ktorí rozprávajú o jednom fenoméne. Ten je prirodzenou súčasťou ich života. Pohľad na svet pomenovaný cez základné javy, veci, materiály a skutočnosti. Na všetko sa dívame očami ľudí, pre ktorých sa stali tieto fenomény nápňou ich sveta.
Jednotlivé časti: 1.-Voda - časti jednotlivého dielu: 1.-Čistička vody. 2.-Plnička, komerčná minerálna voda. 3.-Pútnici za vodou, 4.-Studňa
2.-Je tu pošta ! - časti jednotlivého dielu: 1.-Pani poštárka, 2.-Poštové holuby, 3.-Veľkorozmerná preprava
3.-Čerstvé mäso - časti jednotlivého dielu: 1.-Domáca zabíjačka, 2.-Bitúnok, 3.-Bio farma
4.-Motormánia - časti jednotlivého dielu: 1.-Veľkovýroba, 2.-Slovakiaring, 3.-Tuning, 4.-Veterány
5.-90 minút - časti jednotlivého dielu: 1.-Trávnikár, 2.-Tréner, 3.-Športový komentátor
6.-Viva káva ! - časti jednotlivého dielu: 1.-Káva, 2.-Káva ako forma, 3.-Viva káva, 4.-Život automatu na kávu
7.-Nočná služba - časti jednotlivého dielu: 1.-Oprava tunela, 2.-Nočný strážca, 3.-Tlač novín, 4.-Čerstvý chlieb
8.-Železní muži - časti jednotlivého dielu: 1.-Umenie kováča, 2.-Železnica, 3.-Mínus mína
9.-Novousadlíci - časti jednotlivého dielu: 1.- Štátna hranica, 2.- Starosta z Wolfsthalu, 3.- Dobrý trh, 4.- Bulharská škola
10.-Valentín - časti jednotlivého dielu: 1.-Zoznamka, 2.-Kvety
11.-Zima na horách - časti jednotlivého dielu: 1.-Lanovkár, 2.-Chirurg v nemocnici, 3.-Chatár, 4.-Domorodkyňa
12.-Svetlý svet - časti jednotlivého dielu: 1.-Zázračný Laser, 2.-Zelená fotosyntéza, 3.-Fotogenický fotograf, 4.-Na nebi svetlo v tme (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (5)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Veľmi zaujímavý program, ktorý ponúka aj pohľady do zákulisia. Neviem prečo zrovna pohľad štyroch postáv, prečo napríklad nie 5 alebo tam kde treba aj viac, či kľudne aj menej, ale výber tém je zaujímavý, len ich treba viac a popracovať na nich, nech sa z nich človek niečo dozvie a taktiež by to chcelo aspoň takú hodinu materiálu alebo aspoň trištvrte hodinu lebo je toho málo a nie je to úplne podrobné, ale ako program to ozaj treba pochváliť. Je to príjemné, človek sa z toho niečo dozvie a spraví si názor, keďže je to pohľad očami zainteresovaných ľudí, ktorí môžu tým získať do svojho života aj spätnú väzbu. ()

AD P 

všetky recenzie používateľa

Tak ja som si pozrel tu 4.cast, kedze tato tematika je moja srdcovka. Jedine negativum je hlavne kratka minutaz. Takato tema resp. vsetky 4 by si zasluzili po minimalne 40 minutach. ()

PATWIST 

všetky recenzie používateľa

Náhodou som zahliadol v TV 4. časť Motormánia ale len od časti Slovakiaring alebo Tuning, čo je náhodou téma, ktorá ma zaujíma. Páčilo sa mi spracovanie a považujem tento seriál za dosť poučný, hodnotný a zaujímavý. ()

Reklama

Reklama