Reklama

Reklama

Hannibal - Série 1

(séria)
Krimi / Thriller / Dráma / Horor / Mysteriózny
USA, 2013, 9 h 16 min (Minutáž: 41–44 min)

Tvorcovia:

Bryan Fuller
(ďalšie profesie)

Epizódy(13)

Obsahy(1)

První série seriálu natočeného na motivy série filmů o Hannibalovi pojednává o doktoru Hannibalovi (Mads Mikkelsen) a jeho spolupráci s FBI. Na scénu se dostává mladý agent Will Graham (Hugh Dancy), který dokáže popsat, jakým způsobem se vražda stala. Will a Jack Crawford (Laurence Fishburne) se vydávají do ulic Baltimoru zastavit krvežíznivé vrahy. 13 dílů napětí, akce, krve, vražd, tajemna. (Varan)

(viac)

Zaujímavosti (16)

Hannibal - Potage (2013) (epizóda) (S01E03)

  • Will Graham (Hugh Dancy) hovorí o rovnakom type dievčat, ktoré vrah zabil. Rovnaká farba vlasov, rovnaká farba očí. Väčšina dievčat na fotkách má hnedé oči, niektoré však majú modré, presne ako Abigail (Kacey Rohl). Hnedé však prevládajú. (Fanita)

Hannibal - Sorbet (2013) (epizóda) (S01E07)

  • V 19. minúte je vidieť že Hannibal (Mads Mikkelsen) chladí fľašu v nádobe. V ďalšej scéne vstáva a otvára novú fľašu rovnakého vína a vkladá ju už do prázdnej nádoby na chladenie. (muti)

Hannibal - Rôti (2013) (epizóda) (S01E11)

  • V 29. minúte je strecha hvezdárne otvorená minimálne. V ďalšom zábere je otvor omnoho väčší. (muti)

Hannibal - Oeuf (2013) (epizóda) (S01E04)

  • Spoiler: Na začiatku epizódy otec podrezáva Abigail (Kacey Rohl) ľavou rukou. No neskôr má Abigail ranu z pravej strany. (muti)

Hannibal - Sorbet (2013) (epizóda) (S01E07)

  • Hannibalova (Mads Mikkelsen) psychiatrička mu na konci prvního sezení nabídne sklenici vína. Při následující schůzce se Will (Hugh Dancy) zeptá Hannibala, zda pil s pacientem. Ten mu odpoví, že ne, že pila ona – jeho lékařka – se svým pacientem... Daná sezení se konala na odlišných místech – Bedeliin (Gillian Anderson) dům a Hannibalova ordinace. Pokud si Hannibal neodvezl danou sklenici vína s sebou, jde o chybu kontinuity. (MsUtahraptor)

Reklama

Reklama