Reklama

Reklama

Dracula

(seriál)
Trailer
USA, (2013–2014), 7 h 10 min (Minutáž: 43 min)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Najnovšie spracovanie príbehov grófa Draculu podľa románu Brama Stokrea v seriáli z produkcie stanice NBC prináša temnú a brutálne mrazivú atmosféru.
Gróf Dracula prichádza do Londýna. Predstaví sa ako Alexander Grayson, americký podnikateľ a vynálezca, ktorý chce viktoriánskej spoločnosti predstaviť a priblížiť zázraky modernej vedy. V skutočnosti však plánuje pomstu ľuďom, ktorých predkovia pred mnohými storočiami zničili jeho život. Len jedna skutočnosť môže jeho krvilačné plány zhatiť, a to je láska. Túži po pomste, no udalosti naberú nový smer, keď sa nečakane zamiluje do ženy, ktorú považuje za reinkarnáciu svojej bývalej manželky. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie používateľa Kitiara15 k tomuto seriálu (1)

Dracula (2013) 

O seriálu jsem se dozvěděla ještě před jeho uvedením. Těšila jsem se na něj hlavně kvůli Jonathanovi Rhysovi Meyersovi, jemu takové to role prostě sedí. A ano jako Drákula nezklamal. Jen zatím příběh mě až tak nevtáhl, zatím mám s kouknuté všechny díly, co byly odvysílané. Uvidíme jak seriál bude pokračovat... ()

Súvisiace novinky

Tvůrci Sherlocka chystají nového Drákulu

Tvůrci Sherlocka chystají nového Drákulu

18.10.2018

Steven Moffat a Mark Gatiss (Sherlock, Doctor Who) se plánují znovu spojit pro novou seriálovou adaptaci Drákuly na BBC One a Netflixu. Bude se jednat o třídílnou minisérii, kterou producentské duo… (viac)

Reklama

Reklama