Reklama

Reklama

Dracula

(seriál)
Trailer
USA, (2013–2014), 7 h 10 min (Minutáž: 43 min)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Najnovšie spracovanie príbehov grófa Draculu podľa románu Brama Stokrea v seriáli z produkcie stanice NBC prináša temnú a brutálne mrazivú atmosféru.
Gróf Dracula prichádza do Londýna. Predstaví sa ako Alexander Grayson, americký podnikateľ a vynálezca, ktorý chce viktoriánskej spoločnosti predstaviť a priblížiť zázraky modernej vedy. V skutočnosti však plánuje pomstu ľuďom, ktorých predkovia pred mnohými storočiami zničili jeho život. Len jedna skutočnosť môže jeho krvilačné plány zhatiť, a to je láska. Túži po pomste, no udalosti naberú nový smer, keď sa nečakane zamiluje do ženy, ktorú považuje za reinkarnáciu svojej bývalej manželky. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie používateľa Rosaviva k tomuto seriálu (1)

Dracula (2013) 

Nápad udělat seriál o Draculovi mi přišla natolik zajímavá, že jsem to hned zařadila do to-watch listu. Když jsem pak zjistila, že to utnuli v první řadě, tak mě to moc nepřesvědčilo, ale nakonec jsem si to stejně pustila a můžu teda říct, že se opravdu nedivím, že to přestali vysílat. Opravdu nuda, doslova jsem se dokopávala, k tomu, abych to dosledovala. Je fakt, že od půlky se to pak rozjelo, ale stejně. Přišlo mi to hrozně chaotické a upřímně jsem se vůbec nevyznala v těch jménech a ty hlavní vedoucí Order of Dragon mi přišli, že vypadali všichni stejně. Navíc Jonathan Rhys Meyers je možná jako Dracula hodně charismatický, ale já si nemůžu pomoct, mě na něm prostě něco vadí a jako herce ho zrovna nevyhledávám, ale ani nemluvím o tom, jak mi pila krev představitelka Lady Janey, opravdu snad nemohli vybrat nesympatičtější herečku. 2* ()

Súvisiace novinky

Tvůrci Sherlocka chystají nového Drákulu

Tvůrci Sherlocka chystají nového Drákulu

18.10.2018

Steven Moffat a Mark Gatiss (Sherlock, Doctor Who) se plánují znovu spojit pro novou seriálovou adaptaci Drákuly na BBC One a Netflixu. Bude se jednat o třídílnou minisérii, kterou producentské duo… (viac)

Reklama

Reklama