Reklama

Reklama

Súboj s Antikristom

  • Česko Souboj s Antikristem (viac)
všetky plagáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Po konci sveta sa milióny ľudí ocitnú v nebi. Lindsey a Ben však zostali na predmestí Seattlu. V prostredí hovoriacich kobyliek, krvavých dažďových prehánok a fajčiacich prízrakov sa mladý pár snaží zo všetkých síl viesť normálny život. Keď sa však v ich susedstve objaví Antikrist a rozhodne si tam vybudovať svoju základňu, Lindsey dôjde, že predmetom jeho záujmu bude pravdepodobne ona. S pomocou priateľov, rodiny a suseda sa dvojica rozhodne Antikristove plány na svadbu s Lindsey prekaziť. A pri tej príležitosti možno aj zachrániť svet. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (54)

Adrian.S 

všetky recenzie používateľa

Takéto malé filmy tvorené pre radosť mi vždy dokážu spraviť náladu po tom, čo človek zaplače nad n-tým komiksovým sequelom robeným pre peniaze. Je to super jednohubka. Dobre natočené, zábavné, Craig Robinson ako Satan usilujúci o nevinnosť roztomilej Anny Kendrick je cool a Ken Jeong ako Boh jednoducho boží! ()

MartinNDL 

všetky recenzie používateľa

Většinou jsem rád, že máme s Aničkou narozky ve stejný den, ale občas taky ne, i když vypadá i tady dosti ham ham. Snažil jsem se přistoupit na jejich hru, chtěl jsem se bavit a chápu, jak to dobře vypadá na papíře. Tak tři momenty to mělo, ale celkově strašně málo, strašně špatně. Jako by tvůrci chtěli i nechtěli R rating a ta nedotaženost oběma směry je hodně vidět a bolí i nudí. ()

Reklama

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Pár fórků by i za něco stálo, ale nadávajících vran a otravných brouků bylo málo a akcí, podobné té s Ježíšem, se moc nenašlo. Jinak to bylo tradičně o záchodovém humoru a o tom, že přízraky hulej, což je opravdu velikánská legrace. Anna Kendrick sice sem tam působila i trochu sexy, ale tady by musela odhalit mnohem víc, aby to mělo alespoň mírně horší úroveň. 15% ()

darthhokro 

všetky recenzie používateľa

Takovou chujovinu už jsem dlouho neviděl. Zhulený zombie, nahláškovanej satan(antikrist) a hnusný plochý škrabadlo na parkety v hlavní roli (Anna Kendrick) Nicméně jsem řezal při těch hláškách celou dobu, fakt mě to pobavilo. PS: kyseláci a bručiksichti ať se na tohle nedívají a radši čumí na tarkofskýho. ()

rollman1 

všetky recenzie používateľa

Jako celek film nestojí za nic. Je to zdlouhavé, nudné a nijak zábavné. Jediné pozitiva která jsem zde našel jsou: Anna Kendrick, která je nádherná baba a byla radost na ní koukat a kecy antikrista, které mě celkem rozesmály a jejich trapnost mi nijak nevadila. O doporučení zde nemůže být řeč, protože bych byl potom bez přátel. Obejděte tento film velkým obloukem. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama