Reklama

Reklama

Balerína

  • Česko Balerína (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Malá Felicia vyrastá na francúzskom vidieku bez vlastnej rodiny a vášnivo miluje tanec. Spolu so svojím najlepším kamarátom Victorom, ktorý sa chce stať veľkým vynálezcom, vymyslia riskantný plán ako utiecť zo sirotinca. Túžia sa dostať do Paríža, veľkého mesta plného svetiel, v ktorom práve vyrastá Eiffelova veža. Felicia musí zabojovať ako nikdy predtým, prekonať samu seba a poučiť sa z vlastných chýb, aby si splnila svoj najväčší - stať sa primabalerínou v Parížskej opere. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (10)

Trailer 1

Recenzie (108)

Kimkong 

všetky recenzie používateľa

Náhodou jsem na to narazil v televizi. Z názvu filmu by se zdálo, že je film pro holky,  ale je pro všechny. Pěkná kresba, slušná hudba. Jednoduchý ale dobře vyprávěný příběh. Děti kterým nebyly do života dobře rozdány karty si chtějí splnit svůj velký sen. Jen cesta nemusí být jednoduchá. Poučný film o tom, že tvrdou píli a s talentem se svůj sen dokáží lidé splnit. Ti co jen dřou utřou. Akční závěr trochu zbytečný. ()

eLeR 

všetky recenzie používateľa

Takto nejako má vyzerať rozprávka pre deti ... hlavne teda pre tú dievčenskú časť. Rozveselí, rozosmutní, nájdu sa tam aj darebáci, aj dobráci od kosti, raz sa hlavným hrdinom darí, inokedy majú zlý deň, poučí ... a hlavne ukáže deťom, že sny sa môžu splniť. Hudobne vydarené a DeHaan nahovoril Victora fantasticky. ()

Reklama

Bozvav 

všetky recenzie používateľa

Krásné, milé a půvabné, byť pohádkově naivní. Sen každé malé holčičky v touze po špičkových piškotkách, se rozplyne jak pára nad hrncem okolo 12 roku života, když v nich započne trénovat.  Neb v tomto případě více než kdy jindy platí, že krása (pohybu) bolí.  Pěkně postavený příběh, který místy dosti rušivě kazila naprosto nevhodná hudba. Proč nenechali tvůrci zaznít nádherné melodie např. z Louskáčka je mi záhadou. Za mne 85%. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Tak v prvom rade sa zbavím oťaží a napíšem negatíva. Po animačnej stránke je to ľahučký priemer, niečo čo možno ani v kinách bežať nemuselo, pretože sa podobne technicky spracovaných animákov dočkáme aj v TV. Ale samozrejme, nejde o tragédiu. Ďalej scenár, od ktorého snáď ani netrebalo čakať niečo iné, alebo inovatívne, ide si to cestičkami klišé a je to vlastne rozprávka pre celú rodinu, takže vyhnúť sa osvedčeným príbehovým motívom, by si tu asi nikto nedovolil. Toť negatíva, no možno nie v tom pravom zmysle slova. Pozitívum je dobrá nálada samotného snímku, optimizmu na rozdávanie a drajv, ktorý snímok v sebe má. Nebol som uchvátený, ale na tú hodinku aj pol mi to stačilo. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Hezká dávka humoru, hezká dávka lehkého dramatu, trochu toho smutku, ale nakonec pořádná dávka štěstí, se kterou se počítalo, protože tenhle snímek musí mít happy end. Postavy jsou navrženy až moc líbivě, ale prostě mi sedli a hlavní hrdince jsem fandil, aby to s ní dobře dopadlo. Prostředí snímku pomáhá. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (9)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. října 2016 na festivalu Mon ve Francii. (ČSFD)
  • Příběh se odehrává někdy v letech 1887–1889 v době výstavby Eiffelovy věže, protože v několika záběrech je vidět pouze rozestavěné torzo. (noelcoward73)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené