Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vojnový veterán Tom Hicks sa vracia domov z armády, ale čakajú ho len zlé správy. Dozvie sa, že jeho bratranec sa stal obeťou organizovaného zločinu, ktorý v ich mestečku pred časom začal prekvitať. Polícia sa ani nesnaží prípad riadne prešetriť, a preto vezme Tom veci do vlastných rúk. Začne sa tak jeho osobná, brutálna misia za potrestanie všetkých zodpovedných. Netuší však, že ľudia, ktorých predtým poznal a ktorým mohol veriť, už nie sú rovnakí, než bývali. Čoskoro zistí, že ak chce, aby bola jeho misia úspešná, musí sa zmieriť s tým, že nie všetkým môže dôverovať. (misterz)

(viac)

Diskusia

MartinezZ

MartinezZ (hodnotenie, recenzie)

Aktuálně na IMDb svítí 2018. Tak schválně, jestli tu podobné posty v diskuzi budou i v roce 2024 :)

 (hodnotenie, recenzie)

Řekl bych, že na 2016 a ani to ještě není jisté.

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Nebude ich tam viac. Ani napríklad Nathan Jones sa neobjaví. Vlastne z nadupaného obsadenia neostal nikto. Týmto to stráca moju pozornosť.

 (hodnotenie, recenzie)

herci : William Fichter a Terry Crews ve filmu nebudou hrát .A film se přesouvá až na rok 2014.

na príspevok reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

m.a.t.o.: Inak keď na imdb pozerám na tie mená, mám skôr pochybnosti ako by som sa tešil. Celý casting absolútne nereálny.

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

m.a.t.o.: "Vojnový veterán Tom Hicks sa vracia domov z armády domov, kde zisťuje, že jeho bratranec bol zavraždený kvôli problémom s organizovaným zločinom v jeho starom susedstve. V dôsledku neschopnosti polície sa Tom vydáva na vražednú misiu aby sa pomstil ľuďom zodpovedným za vraždu. Jeho susedstvo už nie je to čo bývalo a dostáva sa do konfliktu s veľmi zlými ľuďmi.Tom si myslil, že vojnu už má za sebou, ale jeho pouličná vojna sa práve chystá začať." Odfláknutý preklad z imdb

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Lateef: Tak casting z imdb by bol neuveriteľne ultimátny, ale príde my to ako moc vedecko-fantastické.

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Neverím, že som tu prvý. Žeby Crews dostne konečene hlavnú úlohu? A k tomu skvelý Fincher? A monštrum Nathan Jones? To môže dopadnúť dobre. Len režisér zatiaľ nemá moju dôveru.

Reklama

Reklama