Reklama

Reklama

Výpravná hororová klasika v duchu filmů Armáda temnot a Úsvit mrtvých. Skupina vědců je na Antarktidě přepadena oddílem maskovaných vojáků. Ukáže se, že vědci narazili na nacisty, kteří se po prohrané válce schovali do nitra Země. Znetvořená těla, plná nejrůznějších ran a odkrytého masa, vyráží do boje, aby se pokusila znovu obnovit Třetí říši! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (57)

zdeny99 

všetky recenzie používateľa

Slátanina Verneovy CESTY DO STŘEDU ZEMĚ, Romerovy NOCI OŽIVLÝCH MRTVOL a z mrtvých vstalého Josefa Mengeleho. A to vše prostřednictvím studiově vytvořené Antarktidy, ještě bizardnějších masek než v CHOKING HAZARDU a amatérismu, který doslova tryská z celého tohoto braku od Řitky. Jediné, o co je stát v tomto filmu, tak to je pusinka Marlene Okner. [399. hodnocení, 53. komentář, 25%, 514. nejhorší film] ()

Terzeus 

všetky recenzie používateľa

Nech je Asylum aký je, jedno tejto mega ultra lacné filmy točiacej spoločnosti nejde uprieť - keď už niečo točia, dajú si záležať aby to bolo dementnejšie než je to zdravé. V tomto tzv. sci-fi trileri to platí dvojnásobne. A rovno so všetkým! Scenár síce pôsobí ako prehliadka imbecility ale z nadhľadu je skôr vidieť ako si Asylum užíva to, že ich filmy sa nehrajú na chytrých rozprávačov príbehu ale vyžívajú sa v ich bezuzdnej hlúposti a uletenosti. Herci, pokiaľ tých šašov možno tak nazvať, by mohli stáť na prahu spisovného zrodu výrazu "neherec". Osobitnou kategóriou je technická stránka filmu. Odhliadnuc od naprosto debilnej strihovej skladby (kto videl aspoň 1 film od Asylum, vie o čom je reč) až po špeciálne efekty sa jedná o naprostú frašku... opäť v tom naprosto uletenom štýle, ktorý si uvedomuje, že je totálne na nič tak to náročky zhoršuje. V tomto kontexte je priam WTFoidným faktorom robot v poslednej štvrťhodine. Prečo teda tá 1*? Je to debilná filmárina ale sú aj ďaleko nepozerateľnejšie kúsky. Réžia síce nudí už v prvej minúte ale dá sa to cez to preniesť v celku bez následkov (min. vizuálnych a sluchových, o rozumových u koho ako). Spomínaný nadhľad Asylumu, snaha parodovať seba samého do krajnosti a užívať si svoju neformálnosť, hrubosť a imbecilitu ma však rozhodne nepustí k tej najhoršej hranici hodnotenia a tak udeľujem 10%. ()

Reklama

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Normálne som bol prekvapený, že tento film od Asylum ma docela bavil. Stále sa jedna o vysoko šľahnutú sračku, ale ktorá ma niekoľko zaujímavých scén, čo mna samého dosť prekvapilo. Masky boli  v pohode. Príbeh nebol originálny, ale to som ani od tejto spoločnosti čakať nemohol, ani to spracovanie ci herci ma šokovať nemohli, zostavám už u tohto druhu filmu imúnny. Takže náhodou celková spokojnosť. Len tá pohodička trvala asi do trištvrte filmu, lebo keď prišiel na scénu robo-Hitler tak som sa neubránil smiechu i keď tvorcovia to mysleli asi vážne. Ale keď sa zjavila vesmírna loď, tak to už bolo i na Asylum veľa, ako čo tým sledovali som vážne nepochopil. Za toto by si film zaslúžil odpad, ale hodnotím celý film a tak tu slabú, ale 3* má. ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Zdalipak by náckové ocenili, že jejich odkaz přežívá v mnohých filmových příbězích. Ale asi by je naštvalo, že mnohé z těch mnohých filmových přběhl stojí za starou bačkoru. Protože jedna dobrá maska, jedna vaše oblíbená herečka a dost zábavné digitální efekty ještě dobrý film neudělají. Je obrovská škoda, že se tyto filmy (společně třeba s Iron Sky) koncentrují hlavně na ty nácky a jakousi futuretro šedivou sterilní stylizaci a myslí si, že to stačí. Nestačí. Nestačí dokonce ani fakt, že tvůrcům evidentně nevadí, že se smějete tomu filmu, ne s filmem. Ale jo, ocenil bych, kromě Dominique, gesta robotického Ády. Ta byla vystihnuta docela dobře. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (4)

  • Svastiky na „Vrilu“ (létající talíř) se neshodují – jedna je obrácená. (Lajty)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles ve filmových studiích Willow a Asylum a v Santa Claritě. (Terva)
  • Film byl natočen za dvanáct dní. (Terva)

Reklama

Reklama