Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pätica priateľov sa rozhodla prežiť nejaké dobrodružstvo, a tak sa vybrala kempovať do divočiny. Jeden z nich, Donny (Daniel Galloway), ich nahovoril, aby podnikli dobrodružstvo z trošku iného súdka. V lese natrafili na osamotený dom a kým Derek (Brendan Potter) s Kris (Stacy Ann Strang) dávali pozor, Donny, Susan (Sue Stevens) a Steve (Shawn French) sa vlámali dovnútra. Z domu si odniesli zaujímavú korisť, nejaké klenoty a predovšetkým marihuanu a množstvo iných drog. Netušili však, že si za cieľ svojej lúpeže vybrali veľmi nesprávny dom. Jeho majitelia totiž majú doslova na každom kroku nainštalované kamery a nemajú žiadne zábrany, ktoré by ich obmedzili v ich úsilí získať svoj majetok späť. (beso74)

(viac)

Zaujímavosti (3)

  • Shawn French (Steve) si počas posledného dňa filmovania zlomil pri jednom kaskadérskom kúsku 3 rebrá. (beso74)
  • Za svoj výkon v tomto filme získala herečka Sue Stevens (Susan) v roku 2011 ocenenie najlepšia herečka vo vedľajšej úlohe v internetovom hlasovaní Fright Meter Award, ktoré od roku 2007 každoročne oceňuje to najlepšie zo sveta hororu. (beso74)
  • Film bol inšpirovaný skutočnou udalosťou z marca 2008, keď sa dvojici producentov Sue Stevens a Shawn French, ktorí si zahrali pomstychtivých majiteľov domu, vlámali do ich vlastného domu. Práve v ňom sa film natáčal, aby bol ich hnev čo najreálnejší. (beso74)

Reklama

Reklama