Reklama

Reklama

Děj nejnovější komedie Pedra Almodóvara se odehrává v letadle mířícím do Mexika. Někde nad Mexickým zálivem se letadlo porouchá a pilotům, letušákům i pasažérům nezbývá, než si naposledy pořádně užít života. (oficiálny text distribútora)

Videá (9)

Trailer 2

Recenzie (163)

carly 

všetky recenzie používateľa

mám rada cameá, zvlášť keď ich neočakávam. a toto teda bol let. Pedro vytvoril galériu zaujímavých postavičiek, ktorú na chvíľu spojilo jedno nefungujúce lietadlo. postupne spoznávame jednotlivé postavy aj vzťahy medzi nimi. trio stewardov prvej triedy je rozkošné a aj cestujúci prvej triedy sú zaujímavé postavy, ktorých osudy sú viac prepletené,ako by sa na prvý pohľad zdalo. Najlepšia scéna je jednoznačne tanečná vložka za sprievodu I'm so excited. A záver, s prázdnym letiskom a zvukovými efektami mi spôsobil viac zimomriavok ako ktorýkoľvek veľkolepý výbuch. Bravo, Pedro. zaobišla by som sa bez erotickej vložky, ale aj tu oceňujem prácu s kamerou a humorný nádych. ()

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Na počátku bylo legendární vystoupení Almodóvarových miláčků, kteří jindy klasicky hrají v jeho filmech nezávisle na sobě, Antonio Banderase a Penélope Cruz. Po té na ně bylo zapomenuto a celé to překvapivě vyvrcholilo v nejteplejší komedii ujíždějící na songu I'm so excited. S něčím takovým problém nemám, zvlášť, pokud to celé končí tak optimisticky, ty můj kapitáne ;) ()

Reklama

=woody= 

všetky recenzie používateľa

Čauko! To máte tak.. Pedro si vysloužil titul "pan umělec". Jeho filmy jsou hluboké, perfektní, uznávané. Proto je velmi těžké smířit se s tím, že tentokrát nám předkládá jaksi pokleslý humor, film, ve kterém je hloubka asi jako v brouzdališti.. Kdo se ale dokáže povznést nad umělcův výstřelek a zkousne občasnou nezastřiženou konverzaci, bude se docela dobře bavit s taškařicí ve stylu "Připoutejte se, prosím", kterou suverénně ovládla posádka roztomilých buzíků! :-) Jo, to jsem se měl zase jednou filmově. Woo. ()

zette 

všetky recenzie používateľa

Blazniva komedie, ve ktere se to teplousema hemzi vice nez v jedne nejmenovane opavske fabrice:-)! Film sice hodne zaostava za zbylou tvorbou Almodovara, presto je tam nekolik vtipnych pasazi. Stevardi zarucene pobavi i heterosexualni divaky. Scenar neni nicim zajimavy, herecke vykony jsou vyborne a postavy originalni. Trosku jsem vsak z kina odchazel zklamany. Pedro, chtelo by to konecne zase nejake poradne drama! ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (7)

  • Film sa natáčal v Madride a Ciudad Real (Španielsko). Natáčanie prebiehalo od 9. februára do 12. septembra 2012. (Arsenal83)
  • Jako obvykle si ve filmu Pedra Almodóvara zahrál malou roli i jeho bratr Agustín Almodóvar. (Cheeker)
  • Jedná se už o pátý film Pedra Almodóvara, ve kterém si účinkuje Penelop Cruz a dokonce o šestý s Antonio Banderasem. Dvojice se herců si však vůbec poprvé zahrála společně. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama