Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (159)

katasta 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle bylo hooodně špatný... opravdu mi hlava nebere, jak je možné, že to má 72%??! A to jsem hodně na romantické filmy, ale tohle bylo fakt stupidní. Těšila jsem se na Britt, ale postavě, kterou hrála, bych dala asi nejradši mezi oči, aby přestala špulit tu hubu a rozsvítilo se jí. Scénář úděsně slabý, herecké výkony jakbysmet a celkově celá pointa, zápletka i celý příběh jsou jednoduše o ničem. Těch 90 minut bylo fakt hodně. ()

Terzeus 

všetky recenzie používateľa

Osviežujúci film. Áno, stále sa jedná o romantický film z tínedžerského prostredia natočený v bežných konvenciách. Čo však robí film revitalizujúcim oproti iným svojho druhu je scenár a dvaja hlavní, slušne hrajúci predstavitelia. Celý film stojí len na dialógoch, ktoré pôsobia v prvom rade nesmierne normálne a nestrojene, živo a dôveryhodne. Na pozitívnych dojmoch pridával aj fakt, že režisér a scenárista Kasdan sa viditeľne snažil obmedziť klišé na najmenšiu možnú mieru. Na filme je to vidieť a klišé sa dostane k slovu skutočne len v najnevyhnutnejších prípadoch (iste vydobytých produkciou, ako napríklad rozhovory s najbližšími priateľmi). Skrátka milá, herecky dôstojná a zábavná, hoci stále trochu konvenčná dramatická romantika, ktorá ma proste bavila od začiatku do konca. Ak by boli na takejto úrovni všetky romantické filmy z tínedžerského prostredia, tak by som sa odhodlal pozrieť si nejaké častejšie. 75% ()

Reklama

Petaxis 

všetky recenzie používateľa

Příjemná, nebojím se říci až netypická teen komedie. Možná by filmu prospělo, kdyby se odehrával v nějakém delším časovém rozmezí, protože díky tomu, že děj filmu zahrnuje události pouhých několika dní, na mě vztah hlavních postav a jeho vývoj působil trošičku neuvěřitelně (respektive velmi urychleně). Ale oceňuji, že se film odlišuje od většiny ostatních teen pohádek, ať už svými dialogy, nebo právě nepohádkově-pohádkovým vztahem hlavních postav. Sladké, ale hezky. ()

peiton 

všetky recenzie používateľa

Niekto si povie.Ved o nič tu nejde,no pre iného,tu ide predsa o všetko!Taká tá oddychová pohodová a milá vecička pre chvíle romantiky.Snímok,ktorý u mňa udrží pozornosť po celú dobu obdrží hodnotenie 5 a viac hviezd.Jednoducho dokonalá vec.Romantická duša to pochopí a ocení.Je to snímok,ktorý rozhodne chcem vidieť ešte raz.Ukladám do pomyselného ,,depozitu" a odporúčam! ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Celkom príjemná romantická pohodovka. A čo je hlavné, na americkú produkciu je tu minimum pátosu a klišé rečičiek. Skôr naopak, dialógy ústrednej dvojice sa veľmi dobre počúvali, pričom väčšinou aj mali niečo do seba. Možno by som troška zatlačil na komediálnu zložku filmu (keď už to má takú nálepku) a pridal nejaké vtipné hlášky v spojitosti napr. s tým prvým nešťastným sexom. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (7)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornských mestách Los Angeles a Northridge. (MikaelSVK)
  • Během filmové noci, když Aubrey (Britt Robertson) mluví s Davem (Dylan O'Brien) tak mu vypráví, že jejím snem je cestovat. Ale ve skutečnosti v rozhovoru přiznala, že nenávidí cestování a raději je doma. (ARI50)

Reklama

Reklama