Reklama

Reklama

Ešte jeden deň

  • Česko Jeden den navíc (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Jedného dňa Giacomo Pasetti v rannej električke stretne krásne dievča a ich pohľady sa stretnú. Odvtedy ju stretáva každé ráno cestou do práce, a hoci o nej nič nevie a dokonca ani nepozná jej meno, zamiluje sa do nej. Keď sa jej konečne prihovorí a strávia spolu večer, zistí, že sa volá Michaela a je v Taliansku je posledný deň, lebo sa sťahuje do New Yorku, kde dostala lukratívnu pracovnú ponuku. Rozlúčia sa bozkom, ich zoznámenie však prišlo príliš neskoro. Keď dostane Giacomo pracovnú ponuku v južnej Amerike, prijme ju, aby zabudol na Michaelu. Keď sa počas cesty tam ocitne v Spojených štátoch, jeho srdce zvíťazí nad rozumom a rozhodne sa Michaelu vyhľadať... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (11)

Rada 

všetky recenzie používateľa

Velmi příjemný snímek o lásce, která nejprve byla fantazií a i v dnešním uspěchaném světě se stala skutečností. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Volo dokázal predať knihu až na milión kusov a tak prečo to nepretaviť do filmu? Žiadny bestseller to v tomto prípade nebol, hlavne keď Volo hrá svoj vymyslený príbeh sám a má byť niečo ako Don Juanom, po ktorom ide všetky, hlavne tie vydaté, avšak pôsobí v určitých smeroch skôr ako Don Chujan a na taký magnet na ženy by mal mať inú vizáž. Slabšie tri hviezdy s pár dobrými pasážami, no vzhľadom na obsah dosť dlhý. ()

Reklama

drackula 

všetky recenzie používateľa

Veľmi príjemné romantické prekvapenie z Talianska. Takto ladené filmy aktívne nevyhľadávam a dá sa povedať že aj k tomuto som sa skôr "doprepínal", ale vôbec mi to nevadilo a film mi sadol. 75% ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Taliansku Kinematografiu sledujem od filmov Spencera a Hilla. Tento film pojednava o sympatickej laske medzi zenou a muzom a ich vzajomnom suziti/laske/porozumeni. Sympaticka vec, ale na DVD by som film nechcem. Stacila mi telka. 69 % ()

tančísvlky 

všetky recenzie používateľa

Nečakane pekný film aj keď ten záver bol až príliš nereálny. V mnohých chvíľach však tento film prekoná množstvo ospevovaných romantických filmov s vysokým hodnotením. Herci sú presvedčivý až nadmieru. Talianská produkcia si ťažko razí cestu k lepším hviezdičkám, ale tento kus je skutočne veľmi vydarený. Len viac takých filmov ... ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (5)

  • Film je založený na rovnomennom románe Fabia Vola z roku 2007, ktorý je sám hlavnou postavou filmu. Knihy sa v Taliansku predalo okolo milión kusov. (Arsenal83)
  • Kniha, ktorú Giacomo (Fabio Volo) používa na zanechanie odkazu, je „Breath of Love“ od Alexandra Panniho. Kniha aj autor sú ale vymyslení. (Arsenal83)

Reklama

Reklama