Reklama

Reklama

Ten pravý pre moju ženu

  • Česko Perfektní shoda (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Keď sa Tom Bishop (Scott Wolf) dozvie, že má terminálne štádium rakoviny mozgu, rozhodne sa nájsť náhradného manžela pre svoju ženu a otca svojej dcére skôr, než bude príliš neskoro. Poza chrbát svojej manželky Valentine (Courtney Ford) pre ňu Tom založil profil na internetovej zoznamke, ale rýchlo si uvedomuje, že už ju nepozná tak dobre ako kedysi. Aby našiel toho pravého pre svoju ženu, Tom sa snaží znova ju spoznať a počas toho času si naplno pripomína, prečo sa do nej pred všetkými tými rokmi zamiloval... (TV Doma)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Co si budeme namlouvat, je celkem jasné, že tohle je film trochu prvoplánový, ale nemůžu si pomoct, mě to stejně dostalo. Zábavná linka a emotivní jsou zde v nějakém souznění, které mi prostě sedlo. Herci k sobě pasují, a i když je zde všechno špatně, tedy s hlavním hrdinou, tak stejně máte pocit, že není nic, co by se nedalo překonat. ()

Teachman 

všetky recenzie používateľa

Námět a zápletka: 7/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 7/10. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Idea tohto filmu je veru chvályhodná, svojim spôsobom aj originálna. Akurát, že si také niečo nedokážem reálne predstaviť. Je to síce pekné, že Tom nechcel svojich najbližších po svojej očakávanej smrti nechať len tak napospas osudu, ale hľadať za seba náhradu už počas svojho života, kedy by sa mal snažiť žiť naplno každý jeden zostávajúci deň - to mi prišlo ako taký nonsens. Avšak, odhliadnuc od tejto (dosť podstatnej) záležitosti, to bolo celkom pozerateľné, a samozrejme veľmi senzitívne a patetické (čo sa dalo v podstate od samého začiatku očakávať). ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama