Reklama

Reklama

Klown Kamp Massacre

Trailer

Obsahy(1)

Před patnácti lety se Edwin zapsal do klaunského tábora, aby si splnil svůj životní sen přinášet lidem smích, ale nikdo se nesmál. Díky ponížení na maturitním plese krutě celý tábor vyvraždil. Navzdory varování místního opilce, stařík Bonzo znovu otevřel tábor a novou třídu. Když je jejich zarputilý instruktor seržant Funnybone (Miguel Martinez) nalezen mrtvý, mění se plány na boj o přežití. (cezero)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

lennyd 

všetky recenzie používateľa

Klaunský výukový tábor se opět otevírá. Je to patnáct let od tragédie, která na dlouhou dobu tábor uzavřela - když jeden z klaunů, Edwin, nezvládl svůj výcvik a vyvraždil všechny své kolegy. Nyní Bonzo opět tábor otevřel, a o zájemce nemá nouze. Leč Edwin stále čeká na svoji příležitost, a neváhá znovu zabíjet ... Vyvražďovačky na letních táborech jsme tu měli. Vraždící klauny taktéž. Ale vyvražďovačku na klaunském táboře vidím poprvé. A vzhledem ke kvalitě filmu, doufám taky že naposledy. Klauni z tohoto filmu by nerozesmáli nikoho, a ani se nedivím Edwinovi, že se rozhodl je všechny odstranit ze světa (plus filmu budiž, že jednotlivá úmrtí jsou docela originální), ale to na víc než jednu hvězdičku nestačí. Jednotlivé postavy se chovají pěkně debilně, a to i na klauny, od kterých se takové chování očekává... ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Presne tak, KLAUNI v KEMPE sa MASAKRUJÚ. Myslím, že ten názov ani nemohol byť výstižnejší. Nízkorozpočtová hororová komédia / paródia / slasher s množstvom gore, ksichtov rozožratých kyselinou, vybuchujúcich či prepílených tiel, rozmlátených či prebodnutých hláv, rozmliaždených mozgov - a na čo netreba zabudnúť, je to veselé, je to erotické, je to morbídne, a je to predovšetkým neskutočne BLBÉ. Našťastie už od úvodných minút bolo jasné, čo môžeme od filmu očakávať a ako vážne sa to berie, a nejaký ten nadhľad mi ešte funguje, aj keď som sa pri tom zrovna neváľal od smiechu. Takže odo mňa "tupá" dvojka pre tupých klaunov. ()

Reklama

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Masaker v klaunskom kempe ponúka presne to čo čo by človek od Tromy čakal a chcel, koňaciu porciu megadementného humoru, kreténov v každej roli, zábavne papundeklové gore efekty, srandovné píp-píp zvukové efekty, úchyla čo si honí klobásu a nejaké kozy navrch. Dejovo je to paródia na klasický Piatok 13-ho, akurát že všetci vystupujúci sú klauni, vrátane vojenského inštruktora vyučujúceho hádzanie tortami. Film je našťastie tak silno debilne makový že som sa celý čas slušne bavil, najlepšie scény boli samozrejme kyselina do ksichtu ( a chudák to prežil s polovicou hlavy ) a "nenápadný" dynamit v koláči... a kus hovna na rektálnom teplomere. Osobne ma bavil aj ten ajsípí džagalou psycho rapper. Finálna pointa trocha moc nedávala zmysel, ale čo by človek chcel od filmu s inteligenciou permafrostu, aspoň že si tam svoj part zatrapošil sám guru Lloyd Kaufman. Trashová srágora ako cep a myslím to ako kompliment. ()

Reklama

Reklama