Reklama

Reklama

VOD (1)

Otcovia a synovia, žiaľ, nie vždy dokážu nájsť spoločnú reč. Paradoxne to asi najviac škrípe medzi tými, ktorí sú si v jadre podobný ako vajce vajcu. presne tak, ako ambiciózny farmár Henry (Dennis Quaid) a jeho vzdorovitý syn Dean (Zac Efron)! Obaja sú hrdí, tvrdohlaví a pre splnenie svojho sna pripravení obetovať čokoľvek... A zrejme i kohokoľvek. Nanešťastie ich predstavy o budúcnosti a o tom, za čo sa oplatí bojovať a pre čo hoc aj zbytočne riskovať, sa diametrálne líšia. Henry chce, aby mu Dean pomohol zveľadiť a rozšíriť rozsiahle rodinné pozemky, ktoré sa v ich rodine už po štyri generácie dedia z otca na syna a ktoré mu chce jedného dňa zanechať, no Dean o nič podobné nestojí, pretože sa chce stať profesionálnym automobilovým pretekárom. Ich napätý vzťah ešte viac prehĺbi nečakaná kríza, v dôsledku ktorej by rodina mohla prísť o živobytie i strechu nad hlavou... (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (3)

  • Zac Efron bol veľmi nervózny ohľadom natáčania sexuálnej scény s Heather Graham, pretože bol do nej odjakživa zamilovaný. Celú skúsenosť opísal ako surreálnu. (Real Tom Hardy)
  • Dej film sa odohráva v štáte Iowa, no natáčanie prebiehalo v štáte Illinois, konkrétne v mestečku DeKalb a okolí. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama