Reklama

Reklama

Blood Debts

  • Hongkong Blood Debts (viac)
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Sarah Collins (Catherine Miles) a jej priateľ (Tom Dulaney) sa stali počas pikniku v prírode terčom útoku skupiny násilníkov, ktorí chlapca zabili a Sarah znásilnili. Hoci sa jej podarilo ujsť, dostali ju priamo pre očami jej otca, Marka Collinsa (Richard Harrison), vietnamského veterána. Navyše, aj jeho ťažko poranili.
Keď sa Mark vylieči, už mu nič v pomste nebráni, násilníkov nájde a pošle na druhý svet. Jeho jednanie však neujde dvojici tajomných pozorovateľov. Tí ho presvedčia, aby vo svojej činnosti pokračoval a očistil mesto aj od ďalšej hávede. Ale nie všetko je také ako sa na prvý pohľad zdá... (beso74)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

koval45 

všetky recenzie používateľa

Nepodceňujte kníratýho tatíka, mohlo by se vám to šeredně vymstít! Filipínský akčňák z osmdesátek je pro mě vždycky záruka čiré zábavy a naštěstí se pravidlo potvrdilo i tentokrát. Jasně, je to béčko jak vyšitý. A pokud jste zvyklí na Bergmana a Felliniho, tak spíš zetko. Zárověň je to ale tak sympatickej a snaživej počin, že ho zkrátka musíte mít rádi. A hodně dnešních filmů/filmařů by si z toho mohli vzít příklad, jak natočit zábavný, nekomplikovaný biják s motivem pomsty. ()

Grimaldi 

všetky recenzie používateľa

V určitých kruzích kultovní filipínská záležitost. Fascinující životní příběh Richarda Harrisona ho v první půlce osmdesátých let přivedl až k tomuto filmu. A jeho rozlučka s filipínským akčním filmem nemohla svým způsobem dopadnout líp. Jednoduchý motiv pomsty při jejímž vykonávaní spatříte ten nejznuděnější výraz s výrazným knírem. Snímek lze i díky přepálenému konci brát jako dost velké guilty pleasure. Bohužel není určené pro mě. Na to mi tam chyběla pořádná scéna s helikoptérou:) ()

Reklama

Galéria (5)

Reklama

Reklama