Reklama

Reklama

Geissenovci - Ťažký život milionárov

(relácia)
  • Slovensko Geissenovci na Slovensku (viac)
Reality-TV
Nemecko, 2011, 55 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Reality show o bohatej rodine Geissenovcov, ktorá divákom ukáže, aký „ťažký“ je život bohatých. 46-ročný multimilionár Robert Geiss, zakladateľ módnej značky Uncle Sam, žije so svojou rodinou – manželkou Carmen a dcérami Davinou Shakirou a Shaniou Tyrou – v skutočnom prepychu. Geiss vlastní mnohé nehnuteľnosti, okrem iného penthouse v Monaku, vilu v Saint Tropez či reprezentatívny dom v Kitzbüheli, luxusnú jachtu, veľký automobilový park, v ktorom nechýba Bentley, Hummer či Rolls Royce. Už len z tohto výpočtu je zrejmé, že Robert Geiss si vyberá len luxusné veci. Vedie však skutočne taký závideniahodný život v prepychu, o akom sa obyčajným smrteľníkom môže iba snívať? Presvedčte sa o tom v seriáli nemeckej RTL II a vyberte sa s Geissenovcami na cestu do zaujímavých kútov našej planéty. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (122)

danco123 odpad!

všetky recenzie používateľa

Hnus! Na niečo takéto sa ani nedá pozerať. Príde mi to ako provokovanie ľudí, pretože pozerať sa hodinu na niekoho, kto rozhadzuje peniaze, ktoré vlastne získava zato že sledujem jeho reláciu a nikdy poriadne ani nepracoval, mi príde ako vysmievanie sa ľudom, ktorý tu musia pracovať za almužnu. Absolútny odpad! ()

Casspy 

všetky recenzie používateľa

:o) Robeeert, Robeeert.. jako kdybych Carmen slyšela:o) Tato RS je opravdu pro otrlé, ale mně se líbí. Kdyby to bylo na mně, tak je sleduju od rána do večera. Životní styl boháčů je zkrátka neuvěřitelný. Jen si přiznejme, kdo by nechtěl mít x baráků, služebnictvo, šatník větší než průměrný byt a jediná starost by byla " jakým autem dnes pojedu na pláž?":o) Myslím, že pár jedinců by si na tenhle životní styl rychle zvykl. ()

Reklama

Shanen29 

všetky recenzie používateľa

Nevím proč je zde tolik ne ne ne!!!!!.Já osobně nosím značku UNCLE SAM,kterou nakupuji pouze v Německu a je perfektní.Robert si vše vydřel a v 18 letech měl první milion,což se jeví jako nemyslitelné pro hodně zdejších pisálků,ze kterých čiší jenom ubohá závist.Prosim vás,než začnete kecat,zjistěte si fakta ,než závistí vypustíte kraviny z pusy.Co takhle zapnout mozek a nějakou kačku si taky zasloužit??. ()

AxelWers odpad!

všetky recenzie používateľa

Doteraz som nevedel, že vôbec nejakí Geissenovci (a.k.a. Mojsejovci) vôbec existujú a nemyslím si, že by sa môj život s nimi nejako obohatil. Ale aspoň je to ukážkový príklad toho, čo sa stane, keď sa na bohatého chlapa nalepí ženská s IQ nepresahujúcim nočné teploty. Tento brak nie je hodný ani toho odpadu, ale bohužiaľ horšie hodnotenie tu už nie je. ()

Jiu

všetky recenzie používateľa

Všetci čo tu nadávate ste len hejteri a cez vlastnú závisť nevidíte, že sú obaja vo svojej primitívnosti a arogancii úžasne vtipní (možno práve vďaka tomu totálne nereálnemu pohľadu na svet), navzájom sa skvelo dopĺňajú a perfektne k sebe pasujú... Treba to brať s nadhľadom, kochať sa luxusom a proste sa baviť. Objektívne hodnotiť sa to nedá, ale pobaviť sa na tom dá kráľovsky. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (4)

  • Vo vozovom parku rodiny sa nachádzajú: Audi Q7 V12 TDI, Bentley Continental GTC, Rolls Royce Phantom Coupé, Mini Cooper Cabrio a Hummer H3. Hodnota všetkých áut dokopy sa pohybuje okolo 950 000 € (cca 25 miliónov Kč). (m.a.t.o.)
  • V januári 1995 sa Robert a Michael rozhodli firmu predať, a tak zarobili 140 miliónov nemeckých mariek, čo je dnes približne 71,4 milióna eur. (cargobull)

Reklama

Reklama